Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σταθερά στο πλευρό της Χρυσής Αυγής οι Εθνικιστές της ομογένειας

Σταθερά στο πλευρό της Χρυσής Αυγής οι Εθνικιστές της ομογένειας

ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ 29η ΜΑΪΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Οι Έλληνες Εθνικιστές στη μακρινή Αυστραλία, τίμησαν ν και φέτος τον τελευταίο Αυτοκράτορα της Κωνσταντινούπολης, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, θυμίζοντας στους Έλληνες ομογενείς ότι όσο θα υπάρχει έστω και ένας Χρυσαυγίτης η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ!

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ: Οι συναγωνιστές από την Αμερική και τον Καναδά δηλώνουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με όλα αυτα τα γελοία που γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ξεκαθαρίζουν την θέση τους υπέρ Χρυσής Αυγής:

“Από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε στο πλευρό των Ελλήνων εθνικιστών της Χρυσής Αυγής γνωρίζοντας πολύ καλά τον Αγώνα του Αρχηγού μας όλα αυτά τα χρόνια,που ξεκίνησε πολυ πριν το 2010, όπως θυμόμαστε εμείς οι μεγαλύτεροι. Επίσης, δεν σταματήσαμε στιγμή να είμαστε συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες στον αγώνα τον συναγωνιστών μας στη Μητέρα Πατρίδα. Και βέβαια πώς θα μπορούσαμε να ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ το αίμα των ηρώων μας, του Γιώργου και του Μάνου… Πώς θα μπορούσαμε να σταματήσουμε τον αγώνα μας κι ας βρισκόμαστε τόσο μακριά, όταν βλέπουμε τον Αρχηγό να είναι στην πρώτη γραμμή και δίπλα του να βρίσκεται ο Ήρωας Αλέξανδρος!”

Exit mobile version