Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προεδρικό διάταγμα του Τραμπ κατά των “social media”, τελειώνει την νομική τους ασυλία

Προεδρικό διάταγμα του Τραμπ κατά των “social media”, τελειώνει την νομική τους ασυλία

Στην Ελλάδα αυτό που κτύπησαν με κάθε τρόπο στο διαδίκτυο ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

Προεδρικό διάταγμα σχετικά με τη νομική προστασία που έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις ΗΠΑ, υπέγραψε, την Πέμπτη (28/05), ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κήρυξε πόλεμο στην  αυθαιρεσία και λογοκρισία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα social media όχι μόνο επιχειρούν αλλά  «φιμώνουν» ήδη χωρίς καμία αιδώ τα Εθνικά, πατριωτικά και συντηρητικά ΜΜΕ. Στην Ελλάδα αυτό μεταβλήθηκε σε ένα κυριολεκτικό κυνήγι μαγισσών κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Και  δεν είναι μόνο τα social media. Το Youtube έχει αποδοθεί σε ένα άνευ προηγουμένου κυνήγι μαγισσών κατεβάζοντας όποιο βίντεο έχει κριτική άποψη για την υπόθεση κορωνοϊός, ή ακόμη και  για τον Μπίλ Γκέιτς ή βλέπει με άλλη οπτική τα πράγματα.

Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα, το οποίο στοχεύει να τροποποιήσει τη νομική προστασία που έχουν τεχνολογικοί κολοσσοί από αγωγές για περιεχόμενο που φιλοξενείται στις πλατφόρμες τους, την Πέμπτη (28/05), όπως είπε σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο.

Ο ίδιος, μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ, Ουίλιαμ Μπαρ, θα έχει, επίσης, την ευθύνη να συνεργάζεται με τις Πολιτείες για την επιβολή νομικών περιορισμών σε εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το ό,τι θα ακολουθήσει θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και θα δούμε εάν μπορεί να ελέγξει αυτό το τέρας της παγκοσμιοποίησης ακόμη και ο πανίσχυρος υποτίθεται πρόεδρος των ΗΠΑ ή υπάρχουν σκοτεινές δυνάμεις, που ευρίσκονται ακόμη και επάνω από αυτόν…

Exit mobile version