Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θλιβερός υπερασπιστής της συμφωνίας των Πρεσπών κατάντησε ο άλλοτε «μακεδονομάχος» Τζιτζικώστας

Θλιβερός υπερασπιστής της συμφωνίας των Πρεσπών κατάντησε ο άλλοτε «μακεδονομάχος» Τζιτζικώστας

Υπάρχει μία «μάσκα»  η  οποία σε αντίθεση με την γνωστή σε όλους μας μάσκα λόγω κορωνοϊού, έχει σταματήσει πλέον να είναι «της μόδας» και πετάχθηκε στον κάλαθο των αχρήστων, αποκαλύπτοντας την υποκρισία όσων μέχρι τώρα την χρησιμοποιούσαν.

Πρόκειται για την «μάσκα του μακεδονομάχου».

Μέχρι τις τελευταίες εθνικές εκλογές την «φορούσαν» με μεγάλη ευχαρίστηση ο Κούλης Μητσοτάκης και πολλά από τα στελέχη  της ψευτοδεξιάς ΝΔ προκειμένου να εξαπατήσουν τους πατριώτες ψηφοφόρους και να υφαρπάξουν την ψήφο τους, όπως και εντέλει συνέβη. Και τότε, ω του θαύματος, η «προδοτική» συμφωνία των Πρεσπών μετετράπη σε μία νόμιμη και σεβαστή συμφωνία μεταξύ Ελλάδος και… «Βόρειας Μακεδονίας», η οποία έπρεπε να τηρηθεί από πλευράς μας στο έπακρο.

Ο περιφερειάρχης ΠΚΜ κ.Τζιτζικώστας συνέχισε να φοράει την εν λόγω μάσκα του μακεδονομάχου κάποιους μήνες παραπάνω από τον κομματικό του προϊστάμενο, τον κ. Μητσοτάκη. Αντηχούν ακόμη στ’αυτιά μας οι δημόσιες διαβεβαιώσεις του εντός και εκτός περιφερειακού συμβουλίου ότι δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχθεί και να εφαρμόσει την «εθνικά επιζήμια», όπως έλεγε τότε, συμφωνία των Πρεσπών.

«Για μένα ήταν και θα παραμείνουν Σκόπια» . «Στους δρόμους της περιφέρειάς μου οι πινακίδες θα γράφουν Σκόπια εφόσον επιλέγουν ένα όνομα που δεν τους ανήκει» (ΣΚΑΪ 19-02-2019)  δήλωνε κατηγορηματικά γεμάτος έπαρση και, όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε, εντελώς υποκριτικά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Exit mobile version