Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα εισβολή λαθρομεταναστών μέσα στο καλοκαίρι

Νέα εισβολή λαθρομεταναστών μέσα στο καλοκαίρι

Δεν φυλάσσεται με 400 αστυνομικούς ο Έβρος και τα σύνορα 220 χιλιομέτρων!

Σύμφωνα με την επίσημη έκθεση της Ευρωπαϊκής Αστυνομίας, στους επόμενους μήνες αναμένονται κύματα λαθρομεταναστών τόσο στα νησιά όσο και στον Έβρο. Η κατάσταση που υπάρχει σήμερα στους καταυλισμούς των νήσων του Βορείου Αιγαίου θυμίζει ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

Η ίδια η κυβέρνηση σύμφωνα με δικές της πηγές, θεωρεί δεδομένο ότι στο προσεχές διάστημα χιλιάδες λαθρομετανάστες να προσπαθήσουν να περάσουν τα σύνορα και επιχειρεί με προπαγάνδα και φανφαρόνικους λεονταρισμούς να ανατρέψει το δυσμενές κλίμα που θα δημιουργηθεί γι’ αυτήν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο υπουργός της ΝΔ, παιδί του ΠΑΣΟΚ και του Σημίτη, Χρυσοχοΐδης, που έκανε διώξεις εναντίον αστυνομικών που ήταν Χρυσαυγίτες, πήγε στον Έβρο και έκανε δηλώσεις σχεδόν θριαμβευτικές. Αξίζει να σημειωθεί βεβαίως ότι τόσο ο Χρυσοχοΐδης, που τότε ήταν ΠΑΣΟΚ, όσο και κάποιοι αστυνομικοί που τους θεωρούσαν “Χρυσαυγίτες”, σήμερα είναι και οι δύο στην στοργική πολιτική αγκαλιά του Μητσοτάκη και της ΝΔ.

Είπε, λοιπόν, ο Χρυσοχοΐδης θριαμβευτικά ότι θα στείλει στον Έβρο 400 αστυνομικούς! Δηλαδή, 4 βάρδιες των 100 αστυνομικών σε σύνορα μεγαλύτερα των 200 χιλιομέτρων! Δηλαδή, έναν αστυνομικό κάθε δύο χιλιόμετρα… Έτσι φυλάσσεται ο Έβρος; Αστεία πράγματα!

Όσο για το νέο “φράγμα” που διαφημίζουν, δεν είναι τίποτε άλλο παρά στο μεγαλύτερο μέρος του από ενισχυμένα συρματοπλέγματα και ας σημειωθεί ότι θα τοποθετηθούν σε μήκος 26 χιλιομέτρων. Δηλαδή θα υπάρχουν κατ’ ουσίαν ελεύθερα και αφύλακτα στον Έβρο περισσότερα από 150 χιλιόμετρα…

Exit mobile version