Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν κάποιοι προσπαθούν να δρέψουν τους καρπούς της βρώμικης προπαγάνδας εναντίον της Χρυσής Αυγής

Όταν κάποιοι προσπαθούν να δρέψουν τους καρπούς της βρώμικης προπαγάνδας εναντίον της Χρυσής Αυγής

Εδώ και πολλά χρόνια ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος είναι ο μόνιμος στόχος της λάσπης αριστερών και “πατριωτών” 

Ο καθηγητής κ. Κιτσίκης, είχε γράψει σε περασμένα χρόνια σε ένα κείμενό του ότι ο Παπαδόπουλος έχασε την εξουσία γιατί δεν είχε… παρέες στο Κολωνάκι! Και αυτό γιατί δεν είναι λίγοι αυτοί, που πιστεύουν ότι αυτή η χώρα εξουσιάζεται από κάποιες παρέες, που κινούνται μεταξύ πλατείας Συντάγματος και πλατείας Κολωνακίου. Μάλιστα στην Βουλή είχα πει σε ομιλία μου ότι σε αυτή την χώρα οι πρωθυπουργοί βγαίνουν από δύο ιδρύματα, το Αμερικάνικο Κολέγιο και την ΚΝΕ και πράγματι οι πρωθυπουργοί των τελευταίων ετών(Σαμαράς, Τσίπρας, Μητσοτάκης) επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά μου.

Την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την κτύπησαν σκληρά και συνεχίζουν να την κτυπούν τόσο οι αριστεροί, όσο και οι φιλελεύθεροι αλλά και κάποιοι που δηλώνουν “πατριώτες” ή ακόμη και “εθνικιστές”. Ο αγαπημένος τους στόχος ήταν σταθερά ο Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και δυστυχώς δεν τον υπερασπίστηκαν ως όφειλαν οι περισσότεροι από αυτούς, που είχαν την τύχη από το πουθενά και το μηδέν, να αναδειχθούν από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Δεν κατάλαβαν ότι έτσι κτυπιέται το κόμμα και θα ευρεθούν εκτός πολιτικής και αυτοί. Άλλους ίσως τους βόλευε η λάσπη κατά του Μιχαλολιάκου, γιατί υπηρετούσε τα προσωπικά τους σχέδια. Βεβαίως και έχει το δικαίωμα ο οποιοσδήποτε άνθρωπος να αλλάζει κόμμα, να αλλάζει ιδέες, να αλλάζει πολιτικούς συνεργάτες και εμείς από την πλευρά μας του ευχόμαστε καλή τύχη στον δρόμο που διάλεξε, που δεν είναι ο δικός μας δρόμος, τον οποίο ας μας επιτρέψουν εχθροί και φίλοι να συνεχίσουμε να τον ακολουθούμε και να είμαστε σταθεροί στις θέσεις μας!

Σε όλους αυτούς που είναι σήμερα μακριά από το Κίνημά μας, θα τους θυμίσουμε ένα πατριωτικό άσμα των Ναπολεοντίων πολέμων που έλεγε ότι εάν μία ημέρα όλοι γίνουν άπιστοι, εμείς θα παραμείνουμε πιστοί, γιατί υπάρχει για εμάς πάντα μία Σημαία σε αυτή τη Γη! Γιατί ποτέ δεν θα προδώσουμε την αιώνια εφηβεία μας, τους σύντροφους της χρυσής μας νεότητος, τις παλιές εικόνες μιας καλύτερης εποχής γεμάτης αρετής και αγάπης ακόμη και για τον θάνατο.

Y.Γ. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει ενάντια σε όλους τους καιρούς, γιατί είναι Ιδέα που δεν χωρά σε ποσοστά και ψήφους. Πάντοτε Πιστοί στο Καθήκον μας και στην Εθνική Ιδέα. Αυτό κάναμε και την 29η Μαΐου όπως ολόκληρες δεκαετίες τώρα… Όσοι θέλουν να αγωνιστούν υπάρχει ο δρόμος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Για τους υπόλοιπους, υπάρχει ο καναπές και τα τηλεπαράθυρα…

Νικόλαος Μιχαλολιάκος@michaloliakosn

Κάποιοι που μέχρι ΧΘΕΣ χειροκροτούσαν τώρα ψευδολογούν και συκοφαντούν. Το γεγονός: 29η Μαϊου 2020, ΕΜΕΙΣ στο Άγαλμα του Παλαιολόγου, αυτοί σπίτι τους.

 

Exit mobile version