Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η κ. Παπαρήγα, η Χρυσή Αυγή και οι γραβάτες… Άρθρο Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η κ. Παπαρήγα, η Χρυσή Αυγή και οι γραβάτες… Άρθρο Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Όταν κάποιοι προσπαθούν να δρέψουν τους καρπούς της βρώμικης προπαγάνδας εναντίον μου από ΝΔ και “πατριώτες”

Ο καθηγητής κ. Κιτσίκης, είχε γράψει σε περασμένα χρόνια σε ένα κείμενό του ότι ο Παπαδόπουλος έχασε την εξουσία γιατί δεν είχε… παρέες στο Κολωνάκι! Δεν είναι λίγοι αυτοί, που πιστεύουν ότι αυτή η χώρα εξουσιάζεται από κάποιες παρέες, που κινούνται μεταξύ πλατείας Συντάγματος και πλατείας Κολωνακίου. Εγώ στην Βουλή είχα πει σε ομιλία μου ότι σε αυτή την χώρα οι πρωθυπουργοί βγαίνουν από δύο ιδρύματα, το Αμερικάνικο Κολέγιο και την ΚΝΕ και πράγματι οι περισσότεροι από τους πρωθυπουργούς των τελευταίων ετών επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά μου.

Όταν το 2012 μπήκαμε στην Βουλή, η Γ.Γ. του ΚΚΕ, κα. Παπαρήγα είχε δηλώσει: «Την Χρυσή Αυγή μη την φοβάστε. Αυτοί θα βάλουνε γραβάτες και θα γίνουν κοινοβουλευτικοί…» Δυστυχώς είχε δίκιο για τους περισσότερους, όχι όμως για όλους! Και βεβαίως, με το “θα βάλουνε γραβάτα” εννοούσε θα αστικοποιηθούν… Αυτό κατ’ ανάγκην δεν είναι για όλους κακό, για αυτούς όμως, που μας ψήφισαν σαν εθνικιστές και επαναστάτες, σίγουρα δεν είναι αυτό που ήθελαν!

Βεβαίως και έχει το δικαίωμα ο οποιοσδήποτε άνθρωπος να αλλάζει κόμμα, να αλλάζει ιδέες, να αλλάζει πολιτικούς συνεργάτες και εμείς από την πλευρά μας του ευχόμαστε καλή τύχη στον δρόμο που διάλεξε, που δεν είναι ο δικός μας δρόμος, τον οποίο ας μας επιτρέψουν εχθροί και φίλοι να συνεχίσουμε να τον ακολουθούμε και να είμαστε σταθεροί στις θέσεις μας!

Θυμίζουμε ότι η Κεντρική Επιτροπή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αμέσως μετά τις εκλογές συνεδρίασε και μάλιστα δημοσίευσε την απόφασή της στο φύλλο 1144 της 17ης Ιουλίου 2019. Από την απόφαση αυτή και τα παρακάτω:   “Μέσα στα πλαίσια της πολεμικής κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ περιλαμβάνονται και βρώμικες προσωπικές επιθέσεις κατά του Γενικού Γραμματέα του Κινήματος και ηγετικών στελεχών του Κινήματός μας. Η Κεντρική Επιτροπή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δηλώνει ότι στηρίζει τον Γενικό Γραμματέα και την ηγεσία του Κινήματος στην προσπάθειά της για ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ της Χρυσής Αυγής, ΚΑΘΑΡΣΗ από στοιχεία πολιτικά επιζήμια και προδοτικά… Οι καιροί που έρχονται θα είναι δύσκολοι. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα προδώσει βάναυσα κάθε πατριωτικό και εθνικό αίσθημα με την πολιτική της στα μεγάλα εθνικά θέματα.” Με την απόφαση αυτή της Κ.Ε. συμφώνησαν ΑΠΑΝΤΕΣ.

Και μια “τιμητική” πρόταση… καθαιρέσεως!

Σε όλες τις συνεδριάσεις, οι οποίες έγιναν μέχρι την τελευταία την 4η Μαΐου 2020, δεν ετέθη θέμα ηγεσίας, επίσης ομόφωνα ελήφθη η απόφαση το επόμενο Συνέδριο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να γίνει μετά την απόφαση της δίκης μας. Σύμφωνα με το καταστατικό μας, έκτακτο συνέδριο μπορεί να γίνει μόνο με απόφαση πλειοψηφίας και μάλιστα αυξημένης των μελών της Κ.Ε., η οποία και δεν υπάρχει, ούτε διατύπωσε ανάλογο αίτημα.

Στην “τιμητική” πρόταση καθαιρέσεώς μου, η οποία δημοσιεύθηκε στον τύπο και η οποία είναι αντίθετη προς το καταστατικό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αναφέροντο χαρακτηριστικά τα παρακάτω: “Ο Αρχηγός του κινήματος πέτυχε ένα μοναδικό θαύμα για τα ευρωπαϊκά δεδομένα: αυτό της δημιουργίας και εκπληκτικής ανέλιξης ενός καθαρόαιμου  εθνικιστικού  κινήματος υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες. Στον Αρχηγό πιστώνεται η ανεπανάληπτη επιτυχία του κόμματος αλλά και η επιβίωσή του απέναντι στον ολοκληρωτικό πόλεμο του συστήματος. Το αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα του 2019 οφείλεται αποκλειστικά στην παράνομη πολεμική εις βάρος του κόμματος, την ποινικοποίηση του πολιτικού αγώνα, τις πολυετείς αντισυνταγματικές δικαστικές διώξεις και τον απόλυτο αποκλεισμό από κάθε μέσο ενημέρωσης, η σοφή διαχείριση εκ μέρους του Αρχηγού αυτών των άνευ προηγουμένου αντιξοοτήτων οδήγησε στο να διαθέτει σήμερα το εθνικιστικό κίνημα ελπίδα και προοπτική ανέλιξης και δυναμικής επιστροφής στην κεντρική πολιτική σκηνή παρά την απώλεια κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης για 3 χιλιάδες κλεμμένες ψήφους.”

Εάν διαβάσατε καλά τα παραπάνω και γνωρίζετε την Ελληνική γλώσσα, βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας…

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Exit mobile version