Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή Τίμησε και στον Μυστρά τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο – Κατάθεση στεφάνου από τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο

Η Χρυσή Αυγή Τίμησε και στον Μυστρά τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο - Κατάθεση στεφάνου από τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο

Συναγωνιστές από την Πελοπόννησο έδωσαν το παρόν στο πλευρό του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, στο ετήσιο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε στον Μυστρά για τον τελευταίο Αυτοκράτορα των Ελλήνων, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με επιμνημόσυνη δέηση από τον πατέρα Λάζαρο. Ακολούθως ο υπεύθυνος από την Τοπική οργάνωση Σπάρτης, αναφέρθηκε στα γεγονότα της εποχής αλλά και στη ζωή του Αυτοκράτορα. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με έναν σύντομο χαιρετισμό από τον επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο Τζεμπετζή Δημήτρη.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Αρχηγός του κινήματος Ν. Μιχαλολιάκος που αναφέρθηκε στη διαχρονικότητα της θυσίας του Αυτοκράτορα και στους αγώνες των Ελλήνων απέναντι στους εχθρούς του έθνους. Μίλησε για κερκόπορτες που αφήνουν ανοικτές οι προδότες και τόνισε ότι το καθήκον των Χρυσαυγιτών είναι να τις φυλάνε πάντα. Εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε η τελευταία γραμμή άμυνας, όπως τόνισε ο Αρχηγός και  θα μείνουμε όρθιοι και ενωμένοι μέχρι την τελική ΝΙΚΗ.

Στην εκδήλωση ακόμα παραβρέθηκαν, ο υπεύθυνος Αργολίδος Συναγωνιστής Ουλης Αντρέας, ο  υπεύθυνος από την Τοπική Μάνης Μπουτεράκος Βασίλης και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Γιαννόγκωνας Μιχαήλ.

 

 

Exit mobile version