Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κράτος εναντίον Έθνους: Χημικά και ξύλο από τα ΜΑΤ κατά Ελλήνων που διαμαρτύρονται για τις «δομές προσφύγων» στην Μαλακάσα

Η Χρυσή Αυγή ήταν εκεί! Αναλυτική παρουσίαση σε λίγη ώρα

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που το Κράτος στρέφεται εναντίον του Έθνους – Η σύγκρουση αυτή έχει γίνει… συνήθεια στα χρόνια του εθνομηδενισμού καθώς το κράτος των δήθεν «αντιρατσιστών», θέλει πάση θυσία να αντικαταστήσει τους Έλληνες με αλλοδαπούς για να φτιάξει μια νέα «Ελλάδα»…

Σε αντίθεση με τις πορείες των λαθρομεταναστών, στις οποίες δεν τολμάει ούτε να πλησιάσει η αστυνομία, βαράνε τους Έλληνες στο ψαχνό και τους αντιμετωπίζουν σαν ΕΧΘΡΟΥΣ.

Πολίτες αλλά και αστυνομικοί τραυματίστηκαν και έξι Έλληνες προσήχθησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν το μεσημέρι, στην περιοχή της Μαλακάσας, όταν κάτοικοι απέκλεισαν την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας διαμαρτυρόμενοι για τη δομή φιλοξενίας «προσφύγων» στην περιοχή.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αρχικά κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στον παράδρομο της εθνικής οδού και κατευθύνθηκαν προς τη δομή φιλοξενίας της Μαλακάσας. Αστυνομικές δυνάμεις που ήταν στο σημείο τους εμπόδισαν να φτάσουν στη δομή και οι κάτοικοι επέστρεψαν στην εθνική οδό και την απέκλεισαν για λίγη ώρα. Στη συνέχεια η αστυνομία έκανε χρήση χημικών, προκειμένου να τους απομακρύνουν από την εθνική οδό.

Όπως μαρτυρούν οι εικόνες, ανάμεσα στους πολίτες υπήρξαν πολλές γυναίκες που έπνιξαν τα ΜΑΤ με χημικά. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βαράει στο ψαχνό όσους αντιστέκονται στον αφελληνισμό της Πατρίδας μας και στο σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμού.

Τα Hotspot είναι απλά η αρχή. Στην συνέχεια, θα δώσουν δικαίωμα πολιτογράφησης σε δεκάδες χιλιάδες αλλοδαπούς για να αλλοιωθεί με τον τρόπο αυτό το Έθνος μας και να έχουν δικαίωμα ψήφου χιλιάδες Ασιάτες και Αφρικανοί και να αποφασίζουν για το μέλλον αυτού του τόπου!

Exit mobile version