Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαλακάσα: Η Χρυσή Αυγή πάντα στο πλευρό των Ελλήνων που αντιστέκονται!

Μαλακάσα: Η Χρυσή Αυγή πάντα στο πλευρό των Ελλήνων που αντιστέκονται!

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής πλαισιωμένο από τους πρώην βουλευτές Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Απόστρατο Συνταγματάρχη των Δυνάμεων Καταδρομών και την Ελένη Ζαρούλια, βρέθηκε σήμερα 31 Μαΐου 2020, το μεσημέρι στην Μαλακάσα, στο πλευρό των κατοίκων, οι οποίοι διαδήλωσαν την αντίθεσή τους για τα δύο χοτ σποτ της περιοχής.

Οι κάτοικοι δέχθηκαν με θέρμη τους Συναγωνιστές και αντάλλαξαν απόψεις επί του επίμαχου θέματος.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή της στους κατοίκους της Μαλακάσας, ενώ ξεκαθάρισε ότι κάποιοι από αυτούς που τώρα δήθεν τους “συμπαραστέκονται”, είναι οι ίδιοι που στηρίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη, που εφαρμόζει αυτή την αντεθνική πολιτική, ενώ έντονες είναι οι φήμες για σκοτεινές διαδρομές μεγάλων ποσών χρημάτων σε τοπικούς παράγοντες, οι οποίοι έχουν συμφωνήσει απόλυτα με την δημιουργία χοτ σποτ στην περιοχή. Δυστυχώς, οι συμπατριώτες μας παρασύρθηκαν από τα ψέματα της κυβέρνησης και τους ψήφισαν για να εφαρμόσουν τις υποσχέσεις τους, που όμως ποτέ δεν κράτησαν.

Η κατάσταση της περιοχής είναι παραπάνω από τραγική εάν αναλογιστεί κανείς ότι οι μόνιμοι κάτοικοι είναι μόλις 530 και στα χοτ σποτ έχουν φέρει στο μεν ένα 1.500 λαθρομετανάστες και στο άλλο 2.500, σύμφωνα με πληροφορίες που συλλέξαμε.

Στην συνέχεια οι κάτοικοι, θέλησαν να κλείσουν την Εθνική οδό σε ένδειξη διαμαρτυρίας και εντελώς αναίτια Αστυνομικές Δυνάμεις, εκτελώντας εντολές της πολιτικής ηγεσίας, δηλαδή της κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας, άρχισαν να κτυπούν τους κατοίκους, να τους ρίχνουν χημικά και να προχωρούν σε συλλήψεις. Ανάμεσα σε αυτούς που δέχθηκαν τα καρκινογόνα χημικά και τα κτυπήματα με γκλομπς, ήταν και γυναικόπαιδα και ηλικιωμένοι! 

Βλέπετε είναι Έλληνες γηγενείς, δεν είναι λαθρομετανάστες. Ως γνωστόν στο παρελθόν την Εθνική Οδό είχαν κλείσει λαθρομετανάστες, που όμως δεν δέχθηκαν ανάλογη επίθεση.

Συμπατριώτες, ξυπνήστε όσο είναι ακόμη καιρός! Γινόμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα! 

Exit mobile version