Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εάν είχαμε πάρει τον Ιούλιο 3.800 ψήφους επιπλέον

Εάν είχαμε πάρει τον Ιούλιο 3.800 ψήφους επιπλέον

Έξω από την Χρυσή Αυγή τα πράγματα είναι “καλύτερα”…

Μία συμβουλή, κατ’ αρχάς, προς όλους όσους ασχολούνται με τα περίφημα social media, τα οποία ευθέως κατηγορεί ακόμη και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά δεν έχει την δύναμη ούτε και αυτός ακόμα να τα περιορίσει. Η συμβουλή μας, λοιπόν, έχει να κάνει με όλους αυτούς, οι οποίοι όταν ήταν στο παρελθόν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έβλεπαν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς να πέφτουν σε χρόνο μηδέν!

Τώρα, που δεν είναι “κακά παιδιά”,  δηλαδή στην Χρυσή Αυγή, όπως εύκολα μπορείτε να διαπιστώσετε, αυτό δεν συμβαίνει… Επομένως, τα πράγματα είναι “καλύτερα” εκτός Χρυσής Αυγής. Εάν αυτό σημαίνει ότι στην πραγματικότητα είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ για την Ιδεολογική υπόσταση εκάστου, αυτό είναι δική του υπόθεση… Καθώς και όσων δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται γύρω τους και πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουν!

Εάν όμως, τον Ιούλιο του 2019, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε πάρει 3.800 ψήφους επιπλέον, τώρα θα είχε δέκα βουλευτές και βεβαίως οι περισσότεροι από όσους σήμερα παριστάνουν τους κριτές και… προφήτες, θα εισέπρατταν το μισθό τους και δεν θα έλεγαν λέξη. Όπως δεν έλεγαν λέξη και μέχρι τον Ιούλιο του 2019. Όλα αυτά δεν μας προκαλούν καμία εντύπωση, αυτοί είναι οι άνθρωποι, αυτή είναι η μίζερη πραγματικότητα κάθε υποστάσεως του ανθρωπίνου γίγνεσθαι στην Ιστορία.

Όσο για εμάς που παραμένουμε Χρυσαυγίτες, τίποτε δεν άλλαξε και τίποτε δεν θα αλλάξει.

Exit mobile version