Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έχει το θράσος ο Βελόπουλος να μιλάει κατά… νέου Μνημονίου!

Έχει το θράσος ο Βελόπουλος να μιλάει κατά… νέου Μνημονίου!

Ξέχασε ότι ψήφισε το πρώτο και χειρότερο μνημόνιο και ότι στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου, που έκανε το PSI, που κατέστρεψε την εθνική μας οικονομία! 

Ο επικεφαλής των οικονομικών της κομισιόν, μίλησε ξεκάθαρα και περιέγραψε ένα νέο μνημόνιο και ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, απάντησε με μήνυμά του στο διαδίκτυο με τα παρακάτω:

Νικόλαος Μιχαλολιάκος@michaloliakosn

ΟΧΙ …Μνημόνιο(;), “ενισχυμένη εποπτεία”! Ντομπρόβσκις, Κομισιόν: “Για την Ελλάδα υπάρχει ακόμη η ενισχυμένη εποπτεία” …
ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ!
Αγώνας με την Χρυσή Αυγή ΕΝΑΝΤΙΑ στην Ξενοκρατία και το σάπιο πολιτικό κατεστημένο

47 people are talking about this

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως γνωστόν, από το 2010 μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Αθηνών, κατήγγειλε το μνημόνιο και έμεινε συνεπής στην γραμμή της μέχρι σήμερα. Από που κι ως που όμως, αντλεί το θράσος ο Κυριάκος Βελόπουλος να μιλάει σήμερα εναντίον ενός ενδεχόμενου νέου μνημονίου; Από το γεγονός της καθολικής αμνησίας και αφασίας και γιατί όχι βλακείας;

Εμείς επιμένουμε σε αυτά που είχαμε πει προεκλογικά και για τα οποία κατηγορηθήκαμε από κάποιους που έχασαν το πεντοχίλιαρο του βουλευτικού τους μισθού. Λυπούμεθα πολύ για το δράμα τους, αλλά θα συνεχίσουμε να λέμε την αλήθεια όσο και αν κοστίζει αυτή πολιτικά. Όσο για τον Βελόπουλο, διαβάστε και θαυμάστε θράσος:

“Η Ελληνική Λύση εξέδωσε ανακοίνωση για τις δηλώσεις του υπεύθυνου της Κομισιόν για την οικονομική πολιτική, Βάλντις Ντομπρόβσκις, οι οποίες αναγγέλλουν ουσιαστικά 5ο μνημόνιο. Συγκεκριμένα αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Η παρέμβαση Ντομπρόβσκις για την αυξημένη εποπτεία που θα συνοδεύει το πακέτο βοήθειας των 32 δις ευρώ, δικαιώνει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ , που προέβλεπε την έλευση της νέας τρόικας από το βήμα της Βουλής διά στόματος του προέδρου της Κυριάκου Βελόπουλου!”

Ώστε έτσι λοιπόν και αντιμνημονιακός ο Βελόπουλος, ο Βελόπουλος τον οποίο βλέπεται στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε να χαιρετά χαμογελαστός τον Σαμαρά, τότε που προσχώρησε στην ΝΔ, τον καιρό που πρωθυπουργός ήταν ο Παπαδήμος, καιρό… ΣΚΛΗΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

Exit mobile version