Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ντόναλντ Τραμπ κατά Antifa

Ντόναλντ Τραμπ κατά Antifa

Μινεάπολις, Σόρος και αριστερά και ο Δεκέμβριος του 2008 που έφερε Τζωρτζ Παπανδρέου και Μνημόνια 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τα τελευταία δέκα χρόνια της έντονης πολιτικής δράσεώς της, βρήκε απέναντί της τους περίφημους “ΑΝΤΙΦΑ”, σαν όργανο του συστήματος και τους βρήκε στις δολοφονίες των Συναγωνιστών μας, στις καταστροφές των γραφείων μας, στις αντισυγκεντρώσεις που γινόντουσαν με τις πλάτες του συστήματος. Όλοι αυτοί δεν είναι αριστεροί επαναστάτες, αλλά μισθοφόροι του πιο σκληρού τμήματος του παρακράτους “deep state” και λειτουργούν ενάντια σε όποιον είναι ο πραγματικός αντίπαλος του συστήματος και στην Ελλάδα ήταν και είναι μόνον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Αντιδρώντας στα έκτροπα και την οχλοκρατία, την υποκινούμενη από σκοτεινούς μηχανισμούς, πόλεμο κήρυξε σε ακροαριστερούς και ANTIFA ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ μέσω δύο διαδοχικών του αναρτήσεων στο Twitter. Στην πρώτη δίνει συγχαρητήρια στην Εθνοφρουρά για την αποτελεσματική καταστολή των ακροαριστερών διαδηλωτών ενώ στο δεύτερο αναφέρει πως το κράτος των ΗΠΑ από δω και πέρα θα χαρακτηρίζει τους «Antifa» ως τρομοκρατική οργάνωση!

Κάτι που έπρεπε να είχε γίνει και στην Ελλάδα με τα Δεκεμβριανά του 2008, όταν οι συγκεκριμένοι πολιτικοί πυρήνες κατάφεραν με την βία και άλλαξαν με αφορμή τον θάνατο Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια, την πολιτική ατζέντα και έφεραν τον Τζώρτζ Παπανδρέου στην εξουσία με τα Μνημόνια και το ΔΝΤ. Όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2008 από ακροαριστερούς και ANTIFA.

Ο Αμερικανός ηγέτης έγραψε για την δράση της Εθνοφρουράς πως: «Άλλες Πολιτείες που διοικούνται από τους Δημοκρατικούς θα πρέπει να εξετάσουν το συνολικό κλείσιμο των ακροαριστερών οργανώσεων στη Μινεάπολη χθες το βράδυ. Η Εθνική Φρουρά έκανε εξαιρετική δουλειά και θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί σε άλλες Πολιτείες πριν είναι πολύ αργά!»

Για τους «ΑNTIFA» έγραψε: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα ορίσουν την ANTIFA ως τρομοκρατική οργάνωση.»

Exit mobile version