Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η θέση της Χρυσής Αυγής για τα γεγονότα στις ΗΠΑ: Ένα όργιο βίας στο όνομα του «αντιρατσισμού»

Η θέση της Χρυσής Αυγής για τα γεγονότα στις ΗΠΑ: Ένα όργιο βίας στο όνομα του «αντιρατσισμού»

Η εκρηκτική κατάσταση και τα όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τον θάνατο ενός αφροαμερικάνου πολίτη, ξεπερνούν κατά πολύ τις φυλετικές διαφορές που πράγματι υποβόσκουν στην «πολυπολιτισμική» αμερικανική κοινωνία.

Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι ότι επικρατεί ένα όργιο βίας στο όνομα του «αντιρατσισμού», με στόχο να χτυπηθεί η παρούσα κυβέρνηση λίγους μήνες πριν τις επόμενες προεδρικές εκλογές. Στην καθόλου αυθόρμητη εξέγερση που μαίνεται σε δεκάδες πολιτείες, πρωταγωνιστούν ακροαριστεροί «αντιφασίστες» που καθοδηγούν ορδές αφροαμερικανών οι οποίοι λεηλατούν στην κυριολεξία, επιχειρήσεις ενώ επιτίθενται μαζικά κατά Λευκών Αμερικανών.

Στο όνομα λοιπόν του «αντιρατσισμού», ξεσπούν εκατοντάδες αληθινά ρατσιστικές επιθέσεις και ένα ολόκληρο μιντιακό κατεστημένο παραμορφώνει την πραγματικότητα κατά την προσφιλή του τακτική.

Ο πραγματικός στόχος δεν είναι να προασπιστούν τα «δικαιώματα των μαύρων» που είναι ακριβώς ίδια με των υπολοίπων πολιτών, αλλά είναι πολιτικός και είναι ο ίδιος ο πρόεδρος Τραμπ, επί της θητείας του οποίου, αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν έγινε κανένας πόλεμος, αλλά αυτό δεν εκτιμάται από τους δήθεν «φιλειρηνιστές» του πλανήτη, που τόσο αγωνίζονται υπέρ της ισότητος και της ειρήνης.

Το παγκόσμιο κατεστημένο βρίσκει μάλλον «απρόβλεπτο» τον Ντόναλντ Τραμπ και αυτό φυσικά δείχνει ότι δεν τον ελέγχει. Μόλις σήμερα το πρωί, εμφανίστηκε στους δημοσιογράφους μπροστά στον Λευκό Οίκο, σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού: κρατώντας μια Βίβλο και στέλνοντας ένα μήνυμα ηχηρό, ότι η εξέγερση που δημιούργησαν κάποιοι στις ΗΠΑ, είναι ένας πόλεμος κατά της Λευκής Χριστιανικής Αμερικής.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο ίδιος ο δήμαρχος της Μινεάπολις Τζέικομπ Φρέι, είναι εβραϊκής καταγωγής. Όλοι όμως γνωρίζουν ότι τους τελευταίους μήνες το ισχυρό σιωνιστικό λόμπι στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον αντίπαλο του Τραμπ, όπως είχε στηρίξει στις προηγούμενες εκλογές την Χίλαρι Κλίντον.

Να θυμίσουμε ότι τα ίδια ζήσαμε και τον Δεκέμβριο του 2008 στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις όταν με αφορμή τον θάνατο του νεαρού Γρηγορόπουλου, ξέσπασαν αγριότατα επεισόδια τα οποία ήταν πλήρως καθοδηγούμενα και είχαμε τότε χαρακτηρίσει ως μια «πορτοκαλί επανάσταση».

Οι θλιβερές εικόνες καταστροφής από τις ΗΠΑ, ας προβληματίσουν ιδιαίτερα κάθε απλό Έλληνα πολίτη για την… ευλογία του «πολυπολιτισμού» που επιβάλλει το σύστημα εξουσίας και στην Πατρίδα μας και προωθούν με κάθε τρόπο τα ΜΜΕ.

Exit mobile version