Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πόσο ειλικρινείς είναι οι όψιμοι, με καθυστέρηση 10 μηνών (!) επικριτές μας;

Πόσο ειλικρινείς είναι οι όψιμοι, με καθυστέρηση 10 μηνών (!) επικριτές μας;

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι “σημαία ευκαιρίας”!

Την αμέσως επομένη ημέρα των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, όταν οι περισσότεροι, οι οποίοι ήσαν οι εκπρόσωποι των Ελλήνων Εθνικιστών είχαν κρυφτεί και μάλιστα ζητούσαν “συγγνώμη” από αυτούς που πήγαν στον Μητσοτάκη και πρόδωσαν την Χρυσή Αυγή, ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος είχε δημόσια απευθύνει ένα μήνυμα στο οποίο μεταξύ άλλων έλεγε:

“Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, σήμερα 8 Ιουλίου 2019, μετά το πέρας ενός τιτάνιου και άνισου αγώνα κυριολεκτικά εναντίον όλων, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για 3.764 ψήφους ευρίσκεται εκτός Βουλής. Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να σας ευχαριστήσω θερμά για τον υπέροχο αγώνα σας! Δώσατε τον αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή πιστοί στην Σημαία και την Ιδέα, έναν αγώνα ενάντια σε ένα ολόκληρο καθεστώς, αλλά και στην πέμπτη φάλαγγα των ψευτοπατριωτών, οι οποίοι μας πολέμησαν με διαβολές, συκοφαντίες, ψευδολογίες μέχρι την τελευταία στιγμή. Όλοι αυτοί οι δήθεν εθνικιστές και πατριώτες προκύπτει αβίαστα από το αποτέλεσμα των εκλογών ότι δεν ψήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… Φυσικά και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν τέλειωσε γιατί υπάρχετε όλοι ΕΣΕΙΣ…”

Σε αυτό το “ΕΣΕΙΣ”, λοιπόν, καθώς όλα δείχνουν δεν συμπεριελαμβάνοντο όλοι – και αυτό φάνηκε σε πρώτο χρόνο με την αποχώρηση ή την απόλυτη σιωπή συγκεκριμένων βουλευτών και πολιτευτών. Αμέσως μετά, με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και μόνον και με πλήρη την αδιαφορία κάποιων, συνεχίστηκε η έκδοση της εφημερίδας μας, δημιουργήθηκε μία νέα ιστοσελίδα και έγιναν εκδηλώσεις και ανοικτές συγκεντρώσεις.

Εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις στις οποίες κάποιοι ήταν παρόντες, αλλά στην πραγματικότητα απόντες και ήταν εκεί για να κάνουν τις επαφές τους και να υπηρετήσουν τους προσωπικούς τους σχεδιασμούς… Τα σχέδιά τους δεν πέρασαν.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ και θα συνεχίσει να αγωνίζεται, θα ανασυνταχθεί και θα επιτελέσει το χρέος της απέναντι στην Πατρίδα και τον Λαό! 

Όσοι είναι πραγματικοί Εθνικιστές και όχι καιροσκόποι, που αναζητούν στον ήλιο μοίρα, έχουν μια θέση στις γραμμές του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών του πάντα ασυμβίβαστου και Επαναστατικού!

Exit mobile version