Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεκάθαρη η προδοσία της Ευρώπης στα Ελληνοτουρκικά

Ξεκάθαρη η προδοσία της Ευρώπης στα Ελληνοτουρκικά

Μονόδρομος η Γεωπολιτική στροφή προς την Ρωσία – Ποιος θα την κάνει όμως; Οι made in USA “πρωθυπουργεύοντες” Μητσοτάκης ή Τσίπρας; 

Η “συμμαχία” της Τουρκίας με την Ρωσία δεν είναι ισχυρή και εάν ήθελε η Ελλάδα δεν θα υπήρχε καν! Η Ρωσία απέδειξε τόσο στην Συρία, όσο και στην Λιβύη ότι έχει την δύναμη να στηρίζει αυτούς που είναι πραγματικοί σύμμαχοί της. Στην Ελλάδα όμως δυστυχώς τέτοια πρόθεση δεν υπάρχει.

Για τις τουρκικές κινήσεις και τη δημοσίευση στην τουρκική Εφημερίδα της Κυβέρνησης μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ ο διεθνολόγος και βουλευτής της ΝΔ, Άγγελος Συρίγος.

Τόνισε ότι η θέση της Τουρκίας να προχωρήσουν οι έρευνες είναι δεδομένη. Για την ελληνική πλευρά, είπε ο κ. Συρίγος οι κινήσεις αυτές θεωρούνται παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Σχετικά με τις κυρώσεις που είχε ανακοινώσει η ΕΕ σε βάρος της τουρκικής κρατικής εταιρίας πετρελαίου, ο κ. Συρίγος είπε ότι ελήφθησαν σε θεωρητικό επίπεδο αλλά όταν ήρθε η ώρα της εφαρμογής, επιβλήθηκαν κάποιες αστείες κυρώσεις σε βάρος δύο προσώπων στη διοίκηση της τουρκικής κρατικής εταιρίας. Βλέπουμε ότι η ΕΕ προσεγγίζει την Τουρκία μόνο από πλευράς μεταναστευτικού. Αυτό είναι το κύριο θέμα που την ενδιαφέρει και τα υπόλοιπα προσπαθεί να τα ξεπεράσει ήπιο τρόπο, τόνισε.

Με άλλα λόγια, μας είπε ο διεθνολόγος και βουλευτής της ΝΔ κ. Συρίγος ότι η Ευρώπη της Μέρκελ και των τοκογλύφων μας έχει προδώσει στο ζήτημα των τουρκικών προκλήσεων. Το ίδιο συμβαίνει και με τις ΗΠΑ.

Ο μόνος σύμμαχος που θα μπορούσαμε να είχαμε είναι η Ρωσία, αλλά αυτό βέβαια δεν το επιτρέπει το αμερικανόδουλο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο που εξουσιάζει την χώρα.

Για το ζήτημα, έγραψε στο twitter ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Ν. Μιχαλολιάκος:

Νικόλαος Μιχαλολιάκος@michaloliakosn

Ούτε λέξη από την “Ευρώπη” της Μέρκελ, που μας προδίδει για μια ακόμη φορά, για τις τουρκικές διεκδικήσεις εις βάρος της Εθνικής μας Κυριαρχίας. Η σύγκρουση με την χρηματόδουλη “Ευρώπη” του σκληρού ευρώ, πρέπει να είναι δεδομένη για όσους θέλουν μια ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

51 people are talking about this
Exit mobile version