Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Πούτιν φταίει για τις ταραχές στις ΗΠΑ λένε οι άνθρωποι του Ομπάμα και των δημοκρατικών!

Ο Πούτιν φταίει για τις ταραχές στις ΗΠΑ λένε οι άνθρωποι του Ομπάμα και των δημοκρατικών!

Την ίδια ώρα που ενθαρρύνουν τις ταραχές για να πολεμήσουν τον Τραμπ, ισχυρίζονται χωρίς στοιχεία ότι πίσω από αυτές βρίσκεται η Ρωσία

Η πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Μπαράκ Ομπάμα, Σούζαν Ράις, υποστήριξε σε συνέντευξή της ότι πίσω από τις βίαιες διαδηλώσεις στις ΗΠΑ είναι ο Πούτιν! Η δήλωση της Ράις προκάλεσε την  αντίδραση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα, σε δήλωσή της είπε:

«Η ομάδα της Χίλαρι Κλίντον και του Ομπάμα έπεισε τον εαυτό της και προσπάθησε να πείσει τον κόσμο ότι τα εσωτερικά προβλήματα των ΗΠΑ δημιουργούνταν και ενθαρρύνονταν από μία εξωτερική δύναμη: τη Ρωσία. Επαναλαμβάνεται αυτό σήμερα με την βοήθεια του CNN, χρησιμοποιώντας βρώμικες μεθόδους παραπληροφόρησης … Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι τα social media, που εσείς πιστεύετε ότι χρησιμοποιούνται από Ρώσους πράκτορες για τις διαδηλώσεις στις αμερικανικές πόλεις, είναι εγγεγραμμένα στις ΗΠΑ, ανήκουν σε Αμερικανούς και υπόκεινται στην αμερικανική νομοθεσία. Προσπαθείτε να παίξετε πάλι το χαρτί της Ρωσίας; Το παίζετε πολύ καιρό, σας παρακαλώ επιστρέψετε στην πραγματικότητα».

Η θέση της Χρυσής Αυγής για τα γεγονότα στις ΗΠΑ: Ένα όργιο βίας στο όνομα του «αντιρατσισμού»

Exit mobile version