Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο νεοέλληνας ραγιάς ανησυχεί για όσα συμβαίνουν στην άλλη άκρη της γης, όταν η πατρίδα του χάνεται

Ο νεοέλληνας ραγιάς ανησυχεί για όσα συμβαίνουν στην άλλη άκρη της γης, όταν η πατρίδα του χάνεται

Κάποτε ήταν το “pray for paris” και τώρα είναι το “black lives matter” – Ο νεοέλληνας ραγιάς θα βρει πάντα έναν τρόπο να σκοτώσει την βαρεμάρα του…

Ο ψηφιακός κόσμος των social media άνοιξε νέους ορίζοντες επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων και όχι μόνο. Έδειξε κυρίως ότι μπορεί να αποκτήσει φωνή ο καθένας από εμάς, ακόμα και αν δεν έχει κάτι να πει επί της ουσίας.

Κάπως έτσι οι περισσότεροι χρήστες, αναμασούν οτιδήποτε τους σερβίρει το παγκόσμιο κατεστημένο, φτάνει να γίνουν αποδεκτοί από τους διαδικτυακούς τους «φίλους».

Μια έρευνα κάποτε είχε αποκαλύψει ότι στα προφίλ των social media, προβάλλει ο αληθινός χαρακτήρας του καθενός. Αν αυτό ισχύει, τα πράγματα είναι ανησυχητικά για τους νεοέλληνες.

Κάποτε ήταν το “pray for paris” και τώρα είναι το “black lives matter” – Ο νεοέλληνας ραγιάς θα βρει πάντα έναν τρόπο να σκοτώσει την βαρεμάρα του, ακόμα και αν η ίδια του η πατρίδα χάνεται.

Και μην έχετε αμφιβολία ότι χάνεται… Ένας περίπατος στην πόλη θα σας πείσει για του λόγου το αληθές. Παντού ομάδες αλλοδαπών, χωρισμένοι εθνολογικά σε άτυπα γκέτο και άλλοτε ελληνικές γειτονιές με πλατείες που πάλλονταν από χαρούμενες φωνές παιδιών, σήμερα να βρίσκονται παραδομένες σε ασιάτες και αφρικανούς τους οποίους κανείς δεν γνωρίζει πως βιοπορίζονται μέσα σε μια χώρα πτωχευμένη.

Οι Έλληνες μετατρέπονται γρήγορα και σταθερά σε μειοψηφία μέσα στην ίδια τους την χώρα. Και όμως τίποτα δεν δείχνει ικανό να ταρακουνήσει τον μακάβριο ύπνο του νεοέλληνα ραγιά, που ξοδεύει όλη του την ενέργεια στο facebook για να κάνει hashtags… #blacklivesmatters!

Έχει λύσει όλα του τα προβλήματα ο πανίβλακας νεοέλληνας και τώρα πάει να λύσει και τα προβλήματα όλου του πλανήτη. Και ενώ αγνοεί παντελώς το τι συμβαίνει στις ΗΠΑ ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα (π.χ. στην ίδια την Ελλάδα) έχει άποψη για όλους και για όλα!

Πολύ συγκινητικό… Μόνο που κανένας δεν θα κλάψει για τον ίδιο που δεν έχει στον ήλιο μοίρα.

Εν τω μεταξύ, είναι ο ίδιος που γίνεται εθελοντής «χρήσιμος ηλίθιος» του συστήματος, κανένας δεν του το ζήτησε. Δεν είναι καταπληκτικό;

Είναι ο ίδιος που μεθαύριο θα γκρινιάζει γιατί στο σχολείο των παιδιών του δεν θα μιλάνε… ελληνικά αλλά δεν βαριέσαι; Θα γράψει την μαλακία του στο facebook και θα ξεσπάσει.

Είναι ο ίδιος που τρέμει σαν το ψάρι για να βγει νύχτα έξω από το σπίτι του και κλειδώνει με 5 κλειδαριές, συναγερμούς και κάμερες παρακολούθησης, αλλά του σάπισε τα μυαλά η πολιτική ορθότητα δεκαετιών και παραμένει «επαναστάτης» του σοσιαλισμού, στο θολωμένο του μυαλό και «ώριμος» φιλελές στην τσέπη. Είναι απ’ όλα και τίποτα μαζί.

Είναι αυτός που ευθύνεται περισσότερο από τους υπόλοιπους για τον μελλοντικό αφανισμό αυτού του Έθνους και μην ψάχνετε τις μεγάλες ευθύνες στους δηλωμένους ανθέλληνες εξουσιαστές της Ελλάδας, γιατί ΑΥΤΟΣ τους διατηρεί στην εξουσία εδώ και μισό αιώνα και τώρα δίνει την σκυτάλη στα παιδιά του για να κάνουν το ίδιο.

Ο ραγιαδισμός ήταν πάντοτε η δυστυχία του Ελληνισμού. Τώρα θα γίνει και η ταφόπλακά του.

Ν.Κ.

Exit mobile version