Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Αντιφασίστες” άρχισαν να τα σπάνε και στην Αθήνα για τον θάνατο του George Floyd στις… ΗΠΑ

“Αντιφασίστες” άρχισαν να τα σπάνε και στην Αθήνα για τον θάνατο του George Floyd στις... ΗΠΑ

Επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τις 8 απόψε, έξω από την αμερικανική πρεσβεία, κατά τη διάρκεια πορείας για τον θάνατο του αφροαμερικάνου Τζορτζ Φλόιντ που έγινε πριν από μια εβδομάδα στις ΗΠΑ… Οι “αντιφασίστες” πέταξαν πέτρες και μολότοφ στους αστυνομικούς οι οποίοι απάντησαν με χημικά και η επαναστατική γυμναστική έληξε για απόψε, χωρίς συλλήψεις και με αρκετούς δρόμους όμως στο κέντρο να παραμένουν κλειστοί.

Πάντως δικαιώθηκε πλήρως ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ που χαρακτήρισε ως τρομοκρατική οργάνωση την “Antifa”, καθώς ένας 29χρονος ελληνικής καταγωγής αστυνομικός στο Λας Βέγκας, δίνει μάχη για την ζωή του, μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε στο κεφάλι από 20χρονο “αντιφασίστα”.

Μάλιστα, ο Shey Mikalonis, δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος βαριά τραυματισμένος πολίτης από τους παρακρατικούς. Ανάμεσα στα έως τώρα θύματα, υπάρχουν ακόμα και αφροαμερικάνοι που προσπάθησαν να σώσουν τις περιουσίες τους από τα εγκληματικά στοιχεία που διαδηλώνουν δήθεν κατά του ρατσισμού.

Λέτε να μας έρθει και από εδώ καμιά εξέγερση; Τίποτα δεν είναι απίθανο, όταν μάλιστα υπάρχουν τα… Δεκεμβριανά του 2008 επί κυβερνήσεως Κ. Καραμανλή.

Exit mobile version