Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιοι χαίρονται από την “διάλυση” της Χρυσής Αυγής;

Ποιοι χαίρονται από την “διάλυση” της Χρυσής Αυγής;

ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ: “Όσοι Τραμπ και αν υπάρξουν, όσοι Όρμπαν, όσοι Χίτλερ, όσοι Μιχαλολιάκοι, οι ANTIFA πάντα θα νικούν”

Η διάλυση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν στόχος σταθερός και επίμονος του συστήματος εδώ και δεκαετίες από δεξιά Ν.Δ. μέχρι το ΚΚΕ και φυσικά τους ΑΝΤΙΦΑ και τους αναρχοκομμουνιστές. Ήταν όμως στόχος και κάποιων “πατριωτών” του λεγόμενου χώρου, οι οποίοι με το ίδιο σθένος πολεμούσαν και αυτοί την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ήταν μάλιστα και οι πρωτοπόροι στις εκστρατείες λάσπης και συκοφαντίας κατά του Κινήματός μας.

Εάν λοιπόν, διαλύθηκε, όπως ισχυρίζονται και αυτές τις ημέρες τα ΜΜΕ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αυτό είναι έργο όσων συνέπραξαν σε αυτό μαζί με τους ΑΝΤΙΦΑ, την ΝΔ και το ΚΚΕ. Τα πράγματα είναι απλά και για αυτό λοιπόν ας μη καλύπτονται με δικαιολογίες.

Για του λόγου του αληθές, έγραψε η γνωστή αριστερή ιστοσελίδα του Κώστα Βαξεβάνη το ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ άρθρο από το οποίο και τα παρακάτω:

“Στη χώρα μας, δύναμη και ψυχή όλου του κινήματος ήταν και είναι οι δύο δολοφονηθέντες νέοι από τη Χρυσή Αυγή … Περήφανοι θα ΄ναι οι λεβέντες από εκεί ψηλά, βλέποντας την Χρυσή Αυγή διαλυμένη … Με παγκόσμιο σύνθημα «Ή με τους φασίστες ή με τους ανθρώπους». Αυτοί είναι οι Αντιφασίστες. Αυτούς αποκαλεί ο Τραμπ εγκληματική οργάνωση. Όσοι Τραμπ και αν υπάρξουν, όσοι Όρμπαν, όσοι Χίτλερ, όσοι Μιχαλολιάκοι, οι ANTIFA πάντα θα νικούν. Θα τον βρίσκουν τον τρόπο και θα νικούν!” 

Δεν είναι βεβαίως η πρώτη φορά που “διαλύουν” την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Όλα θα τα δείξει ο χρόνος… Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι τελικά ίδιος ήταν ο σκοπός ή το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα των αναρχο-κομμουνιστών και κάποιων, που μέχρι χθες χειροκροτούσαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Exit mobile version