Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μούγκα στην στρούγκα των «αντιρατσιστών» για τον 29χρονο Ελληνοαμερικανό που χαροπαλεύει στις ΗΠΑ μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι!

Μούγκα στην στρούγκα των «αντιρατσιστών» για τον 29χρονο Ελληνοαμερικανό που χαροπαλεύει στις ΗΠΑ μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι!

Την Δευτέρα ένας 20χρονος «αντιφασίστας» πυροβόλησε πισώπλατα στο κεφάλι τον 29χρονο Ελληνοαμερικανό αστυνομικό Shay Mikalonis ο οποίος χαροπαλεύει σε μονάδα εντατικής θεραπείας του Λας Βέγκας.

Στα κανάλια και στις φυλλάδες των «αντιρατσιστών» στην Ελλάδα, που προβάλλουν ΘΕΤΙΚΑ τις βίαιες εξεγέρσεις και την λεηλασία χιλιάδων επιχειρήσεων στις ΗΠΑ από εγκληματικές συμμορίες «αντιφασιστών», η είδηση είναι σχεδόν… εξαφανισμένη! Ούτε λέξη για έναν ελληνικής καταγωγής άνθρωπο που χτυπήθηκε τόσο άνανδρα από έναν «αντιφασίστα», μόνο και μόνο επειδή ήταν ένστολος.

Δεν μας κάνει καμία εντύπωση η παλιανθρωπιά τους, ούτε το γεγονός ότι εκφράζονται θετικά για τους βανδαλισμούς και την έκρηξη βίας στις ΗΠΑ – δήθεν για την δολοφονία ενός αφροαμερικανού. O «ανθρωπισμός» τους είναι επιλεκτικός και μετά έχουν το θράσος να κάνουν σε έναν ολόκληρο λαό «αντιρατσιστική» κατήχηση!

Στο ζήτημα αναφέρθηκε με ένα tweet και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής:

Νικόλαος Μιχαλολιάκος@michaloliakosn

Ένας 29χρονος Έλληνας, ο Σέι Μικαλόνις ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε από “Αnti-Fa” στο Λας Βέγκας.
ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ(ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ!) ΚΑΙ “ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ” ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ… ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΡΑΓΙΑΔΕΣ!

Exit mobile version