Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θράσος και υποκρισία: Αυτοί που κατάργησαν τα θρησκευτικά σύμβολα, κατηγορούν τώρα τον Τραμπ γιατί τα χρησιμοποιεί!

Θράσος και υποκρισία: Αυτοί που κατάργησαν τα θρησκευτικά σύμβολα, κατηγορούν τώρα τον Τραμπ γιατί τα χρησιμοποιεί!

Οργή από προοδευτικούς για την φωτογραφία Τραμπ με την Βίβλο

Για αρκετά χρόνια είχε καταργηθεί στις ΗΠΑ τόσο επί Κλίντον όαο και επί Ομπάμα το Merry Christmas και είχε αντικατασταθεί με το “Happy Holidays”, προκειμένου να μην ενοχλούνται οι μουσουλμάνοι, οι Εβραίοι και οι άθεοι, που ζουν στις ΗΠΑ. Όλα αυτά στο όνομα της “πολυπολιτισμικής” και πολυθρησκευτικής κοινωνίας. Στα χρόνια του Ντοναλντ Τραμπ το Merry Christmas επέστρεψε και αυτό βεβαίως δεν τους άρεσε καθόλου…

Θέλοντας να εκφράσει την οργή του για το βανδαλισμό από τους ΑΝΤΙΦΑ και τους αντιρατσιστές διαδηλωτές, ενός Χριστιανικού Ναού, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, τον επισκέφθηκε και φωτογραφήθηκε έξω από αυτόν κρατώντας μία Βίβλο στο χέρι. Αυτό όμως δεν άρεσε στους “προοδευτικούς” και εγράφη σχετικά το εξής:

“Για πολιτική εκμετάλλευση θρησκευτικών συμβόλων κατηγορήθηκε από τους Δημοκρατικούς και πολλούς ιερωμένους ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εμφανίστηκε, με τη Βίβλο ανά χείρας, στον ναό του Αγίου Ιωάννη, στην Ουάσιγκτον, που υπέστη φθορές στη διάρκεια των ταραχών. Καθώς η βία και οι λεηλασίες επεκτάθηκαν σε Νέα Υόρκη, Λος Αντζελες και άλλες πόλεις, ο Αμερικανός πρόεδρος απείλησε ότι θα κατεβάσει τον στρατό στους δρόμους.”

Το θράσος τους δεν έχει όρια! Όχι μόνον θέλουν να καταργήσουν τα θρησκευτικά σύμβολα, αλλά και να απαγορεύσουν σε όσους θέλουν να τα σέβονται και να τα στηρίζουν! 

Exit mobile version