Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι καλοί μας «σύμμαχοι» και η αγαπημένη τους Τουρκία

Οι καλοί μας «σύμμαχοι» και η αγαπημένη τους Τουρκία

Όταν το BBC  γνώριζε την έκρηξη το 1955 στο προξενείο της Θεσσαλονίκης και σπίτι του Κεμάλ… μια ώρα πρίν

Η σημερινή στάση των Αμερικάνων και της Ευρώπης δεν είναι κάτι το καινούργιο για την Ελλάδα. Τα ίδια κάνουν εδώ και 200 τουλάχιστον χρόνια οι «σύμμαχοί» μας. Το 1941 ο βασιλεύς Γεώργιος ο Β’ θέλησε, φεύγοντας από την Ελλάδα που είχε καταληφθεί από τα Γερμανικά στρατεύματα, να εγκατασταθεί στην Κύπρο, όμως οι Άγγλοι το αρνήθηκαν. Ακόμη και τότε, που έχαναν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Την ίδια ώρα μάλιστα που ο Ελληνικός λαός σφαγιαζότανε, αυτοί προσέφεραν τα νησιά του Αιγαίου στους Τούρκους για να βγουν στον πόλεμο στο πλευρό τους.

Στην συνέχεια είχαμε μια τρομερή αλληλοσφαγή, που σημάδεψε το Έθνος και πήγε την χώρα δεκαετίες πίσω. Μεγάλη η ευθύνη των «συμμάχων» μας και γι’ αυτό. Στα 1955 έρχεται το Κυπριακό και οι Τούρκοι με την πλήρη συμπαράσταση των Άγγλων και των Αμερικάνων ξεριζώνουν τον Ελληνισμό της Κωνσταντινουπόλεως. Η συνωμοσία εις βάρος του Έθνους μας προκύπτει και από το παρακάτω:

«…Ο Τούρκος φοιτητής Ιατρικής Σχολής και υπότροφος του Ελληνικού κράτους Οκτάι Εγκίν (και αργότερα διευθυντής Τουρκικής Ασφαλείας), αφού συνεννοήθηκε πρώτα με το προξενείο της Θεσσαλονίκης, παρέδωσε στον φύλακα του σπιτιού Χασάν Μεχμέτογλου πακέτο δυναμίτιδας. Η έκρηξη ήταν μικρή και έπεσαν μόνο μερικά τζάμια, αλλά όπως και να χει το σήμα δόθηκε. Παραδόξως, το BBC  μετέδωσε την έκρηξη από τις 1 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ενώ η έκρηξη έγινε στις 6 το απόγευμα!!!…»

Αυτοί ήταν πάντοτε οι «σύμμαχοί» μας. Όμως δεν φταίνε αυτοί, αφού μέσα στην χώρα φροντίζουν κάποιοι να εξυπηρετούν πλήρως τα συμφέροντά τους εις βάρος του Έθνους.

Exit mobile version