Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένας ολόκληρος θησαυρός ανήκει στην Ελλάδα, αλλά η ξενόδουλη ηγεσία ξεπουλάει τα πάντα!

Ένας ολόκληρος θησαυρός ανήκει στην Ελλάδα, αλλά η ξενόδουλη ηγεσία ξεπουλάει τα πάντα!

Τεράστια τα αποθέματα φυσικού αερίου της χώρας!

Η Ελλάδα σύμφωνα με το γερμανικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Φυσικών Πόρων, είναι η τέταρτη χώρα σε ολόκληρο τον κόσμο σε αποθέματα φυσικού αερίου. Αυτά υπολογίζονται σε 20 χιλιάδες δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα και θα μπορούσαν όχι μόνον να καλύψουν το εξωτερικό χρέος, αλλά να καταστήσουν την Ελλάδα μία εξαιρετικά πλούσια χώρα, η οποία θα είχε την δυνατότητα, έχοντας τα οικονομικά μέσα, να εξοπλιστεί και να γίνει μία πανίσχυρη στρατιωτική δύναμη, την οποία βεβαίως δεν θα μπορούσε να απειλήσει η Τουρκία!

Η πρώτη προσπάθεια εκμεταλλεύσεως των αποθεμάτων υδρογονανθράκων στην Πατρίδα μας ήταν όταν κυβερνούσε την Ελλάδα ο Γεώργιος Παπαδόπουλος και το καθεστώς της 21ης Απριλίου. Με την έλευση της “δημοκρατίας” και την μεταπολίτευση όλα σταμάτησαν…

Η Πατρίδα μας θα μπορούσε να είναι ενεργειακά αυτόνομη και μάλιστα χωρίς κανένα κίνδυνο πολέμου εάν εκμεταλλευότανε μόνο ένα κοίτασμα, αυτό της Θεσσαλονίκης. Δεν κάνουν τίποτε όμως οι κυβερνήσεις αυτής της χώρας και μάλιστα έφτασαν στο σημείο να κάνουν και συμφωνία με τις ΗΠΑ για να αγοράζουμε από αυτές… φυσικό αέριο! Το ανάλογο θα ήταν να πηγαίναμε εμείς να πουλήσουμε άμμο στους Αφρικανούς που ζουν στην Σαχάρα.

Exit mobile version