Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κλεφτοπόλεμος στις δημόσιες συγκοινωνίες – Ανυπεράσπιστοι οι πολίτες απέναντι στις συμμορίες

Κλεφτοπόλεμος στις δημόσιες συγκοινωνίες – Ανυπεράσπιστοι οι πολίτες απέναντι στις συμμορίες

«Ώρα 19.07. Γκράφιτι στον επίσταθμο Εθνικής Άμυνας, στον συρμό ΤΥ72, σε ένα όχημα. Οι δράστες έφυγαν από φρεάτιο Ξάνθου. Ώρα 16.05. Πορτοφολάς εντός τούνελ από Ομόνοια Μεταξουργείο. Στις 16.30 τον ακινητοποίησαν στο Μεταξουργείο. Στο αμαξοστάσιο των Σεπολίων έχει παρατηρηθεί κατά την εποπτεία των φυλάκων και εποπτών μας γύρω στις 10 φορές προσπάθεια διείσδυσης, δημιουργώντας τρύπες στην συρμάτινη περίφραξη».

Αυτό είναι απόσπασμα από την πολυσέλιδη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. για τουλάχιστον 6070 άγνωστα συμβάντα στο μετρό, στο τραμ και στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, που καταγράφονται κάθε μήνα στα εν λόγω μέσα μαζικής μεταφοράς. Το έγγραφο που αποκαλύπτουν τα «Παραπολιτικά» και αποτυπώνει τον καθημερινό «πόλεμο» της Αστυνομίας και των υπευθύνων ασφαλείας για να αντιμετωπιστούν εισβολές στο μετρό!

Φυσικά πουθενά δεν γίνεται λόγος για την εθνοτική ταυτότητα των δραστών αλλά όλοι εσείς που χρησιμοποιείτε τις δημόσιες συγκοινωνίες και ειδικότερα εκείνες που περνάνε μέσα από… γκρίζες αστικές ζώνες, τα ζείτε καθημερινά. Μετά έχουν το θράσος οι «εθνικόφρονες» της ΝΔ να μιλάνε για «νόμο και τάξη»!

Η σημερινή Ελλάδα δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την χώρα που μεγαλώσαμε. Είναι μια τριτοκοσμική χώρα της οποίας οι γηγενείς πολίτες έχουν μόνο υποχρεώσεις και καθόλου δικαιώματα, ενώ κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να πέσουν θύματα εγκληματιών που αλωνίζουν στις πόλεις μας.

Exit mobile version