Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελεύθερος κυκλοφορούσε ένας Αφγανός φονιάς για δέκα ολόκληρους μήνες στην Λέσβο

Ελεύθερος κυκλοφορούσε ένας Αφγανός φονιάς για δέκα ολόκληρους μήνες στην Λέσβο

Θα δούμε καμία παραίτηση ή έχει εξαφανιστεί αυτό που λέγεται φιλότιμο στο ψευτορωμαίικο; 

Ένας από τους προστατευόμενους από κράτος και ΜΜΕ ψευτοπρόσφυγας, προστατευόμενος είτε κυβέρνηση είναι η ΝΔ, είτε ο ΣΥΡΙΖΑ, δολοφόνησε έναν άνθρωπο πριν από σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο στην Μόρια και κυκλοφορούσε ελεύθερος χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι πριν λίγες ημέρες στο νησί! Αυτό δείχνει πόσο διαλυμένο είναι αυτό που λένε Ελληνικό κράτος και πόσο μεγάλος κίνδυνος κρύβεται πίσω από αυτές τις περίφημες εκστρατείες “αλληλεγγύης”. Η είδηση τα λέει όλα:

“Λέσβος: Αφγανός δολοφόνος κρύβονταν σε χωριό και παρενοχλούσε μικρά παιδιά! Σοκ έχει προκαλέσει στην κεντρική Λέσβο, η χθεσινή μεγάλη επιτυχία του Α.Τ. Καλλονής, που προχώρησε σε μια σημαντική σύλληψη, ενός Αφγανού που είχε σκοπό να αποπλανήσει μικρά παιδιά. Είχε διαπράξει ανθρωποκτονία στην Μόρια! Εδώ και μερικές ημέρες, Αφγανός υπήκοος μέσω τρίτου (ενός υπηκόου Αλβανίας) νοίκιασε οικία στην περιοχή. Σκοπός της ενοικίασης ήταν να διαφύγει και να κρυφτεί από τις αρχές, μιας και είχε διαπράξει τον Αύγουστο του 2019 ανθρωποκτονία στην Μόρια! Παράλληλα καλούσε με ιδιαίτερο τρόπο και μέσω κι άλλων που τον βοηθούσαν σπίτι του μικρά παιδιά, με σκοπό την σεξουαλική τους παρενόχληση! Ντόπιοι, προχώρησαν σε άμεση καταγγελία με τους αστυνομικούς του Α.Τ. Καλλονής να προβαίνουν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες και να συλλαμβάνουν τον Αφγανό!”

Για το γεγονός ότι κυκλοφορούσε ελεύθερος κάποιοι έχουν ευθύνη και έχουν ευθύνη και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι. Θα παραιτηθεί κανένας; Όχι βέβαια και μη περιμένετε…

Exit mobile version