Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θαύμα! Η εφημερίδα “Καθημερινή” κατά του προέδρου των ΗΠΑ

Θαύμα! Η εφημερίδα “Καθημερινή” κατά του προέδρου των ΗΠΑ

Στο πλευρό του αμερικάνικου “deep state” η εφημερίδα “Καθημερινή”, η οποία είναι γνωστή για τις στενές της σχέσης με τον αμερικάνικο παράγοντα.

Η εφημερίδα “Καθημερινή” των ΜΚΟ του Αλαφούζου και του “dear Alexis” Αλέξη Παπαχελά, ενδιαφέρεται και ασχολείται άμεσα με όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ. Απ’ ό,τι φαίνεται όμως έχει επιλέξει να σταθεί στο πλευρό του Τζο Μπάιντεν και όσων πολεμούν τον πρόεδρο Τραμπ. Έτσι σε πρωτοσέλιδο άρθρο της διαβάσαμε ότι είναι “Ελπίδα μέσα στην καταιγίδα” οι ταραχές που συγκλονίζουν τις ΗΠΑ προκειμένου να μην εκλεγεί πάλι ο Τραμπ!

“Ο πρόεδρος Τραμπ, έχοντας στην πλάτη του την αποτυχία στην αντιμετώπιση της πανδημίας, αντί να μιλήσει για συμφιλίωση, μετά τη δολοφονία Φλόιντ, επέμεινε στο γνωστό μοτίβο του. Ζήτησε να δοθεί απάντηση στους «αλήτες» που καίνε τις πόλεις, ποντάροντας και πάλι στον διχασμό και στη μισαλλοδοξία που του έδωσαν τη νίκη το 2016.

Από την καταιγίδα που σαρώνει σήμερα τη διχασμένη Αμερική, γεννιέται μια ελπίδα. Εφόσον η κατάσταση δεν ξεφύγει από κάθε έλεγχο, οι λογικοί Ρεπουμπλικανοί που ανέχονται έως σήμερα τον Τραμπ, θα φοβηθούν από τον συνδυασμό ανικανότητας και μίσους. Και πιθανόν να του γυρίσουν την πλάτη, στηρίζοντας τον μετριοπαθή αλλά αναιμικό Μπάιντεν. Αν όμως η χώρα βυθιστεί στο απόλυτο χάος, ο αποτυχημένος Τραμπ θα μπορούσε να επανεκλεγεί ως ο πρόεδρος της σιδηράς πυγμής – του νόμου και της τάξης.

Από την καταιγίδα που σαρώνει σήμερα τη διχασμένη Αμερική, γεννιέται μια ελπίδα. Εφόσον η κατάσταση δεν ξεφύγει από κάθε έλεγχο, οι λογικοί Ρεπουμπλικανοί που ανέχονται έως σήμερα τον Τραμπ, θα φοβηθούν από τον συνδυασμό ανικανότητας και μίσους. Και πιθανόν να του γυρίσουν την πλάτη, στηρίζοντας τον μετριοπαθή αλλά αναιμικό Μπάιντεν. Αν όμως η χώρα βυθιστεί στο απόλυτο χάος, ο αποτυχημένος Τραμπ θα μπορούσε να επανεκλεγεί ως ο πρόεδρος της σιδηράς πυγμής – του νόμου και της τάξης.”

Μία ακόμη απόδειξη το κείμενο αυτό ότι ολόκληρο το παγκόσμιο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο αυτήν την στιγμή εκμεταλλεύεται την περίσταση και τις ταραχές στις ΗΠΑ.

Exit mobile version