Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς – H Χρυσή Αυγή δεν υποστέλλει τα Λάβαρα του Ιδεολογικού Αγώνος!

Περισσότεροι από 100 Εθνικιστές, φίλες και φίλοι της Χρυσής Αυγής από την περιοχή του Πειραιά, βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στα γραφεία μας για να παρακολουθήσουν την ομιλία του Αρχηγού μας, Νικόλαου Μιχαλολιάκου.

Την εκδήλωση άνοιξε εκπρόσωπος της Τοπικής Οργάνωσης Πειραιώς, μιας Τ.Ο. που έχει προσφέρει μεγάλους αγώνες για τον Εθνικισμό εδώ και δεκαετίες. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής με την ανεργία και την λαθρομετανάστευση να κυριαρχούν.

Εν συνεχεία εκ μέρους των Χρυσαυγιτών της Β’ Πειραιώς, στο βήμα βρέθηκε η Συναγωνίστρια Μάρω Δασκαλάκη – Κάσση, η οποία μάλιστα ανακοίνωσε πως ορίστηκε Επιτροπή για την Β’ Πειραιώς και όλοι οι Συναγωνιστές ενωμένοι θα δώσουμε απάντηση στην λάσπη με τον Αγώνα μας.

Κεντρικός ομιλητής βεβαίως, ήταν ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Ν.Γ. Μιχαλολιάκος. Ο Αρχηγός μίλησε για ζητήματα αναδιοργάνωσης και ανανέωσης του Εθνικιστικού Κινήματος και τόνισε πως θα απογοητευτούν οικτρά όσοι περιμένουν την «διάλυση» της Χρυσής Αυγής γιατί όλοι εμείς δεν έχουμε πει την τελευταία μας λέξη.

Η Χρυσή Αυγή – όπως είπε, δεν είναι σημαία ευκαιρίας αλλά ένας Βράχος Τιμής και δεν θα υποστέλλει τα Λάβαρα του Ιδεολογικού της Αγώνος για κανέναν και τίποτε στον κόσμο!

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Ύμνο του Κινήματος.

Exit mobile version