Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε νέα δημοσκόπηση κοντά στο 3% η Χρυσή Αυγή!

Σε νέα δημοσκόπηση κοντά στο 3% η Χρυσή Αυγή!

Φυσικά και δεν πιστεύουμε στις δημοσκοπήσεις και το έργο το έχουμε ζήσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια έτσι ώστε να πιστεύουμε ότι αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα. Όλα θα κριθούν από τον αγώνα μας και από την θέλησή μας να κάνουμε και πάλι το Εθνικιστικό Κίνημα δυνατό! Έχουμε δει τους τελευταίους μήνες δημοσκοπήσεις να μας εμφανίζουν στο 3% μέχρι και να μας εντάσσουν στο λεγόμενο “άλλο κόμμα” και να μας εξαφανίζουν…

Σε πρόσφατη δημοσκόπηση, η Χρυσή Αυγή, την ίδια ώρα που κάποιοι λένε ότι έχει διαλυθεί και δεν υπάρχει εμφανίζεται με ποσοστό 2%. Μία παρατήρηση ουσιώδης θα πρέπει να γίνει σχετικά. Αποτελεί πρωτοφανές πολιτικό φαινόμενο ένα κόμμα, το οποίο ευρέθη εκτός Βουλής με ποσοστό κάτω του 3%, ένα χρόνο μετά να καταγράφεται δημοσκοπικά με ποσοστό που πλησιάζει το 3% και σας θυμίζουμε κόμματα που εξαφανίστηκαν μετά την εκλογική τους αποτυχία, από την ΔΗΑΝΑ του Στεφανόπουλου μέχρι την ΠΟΛΑΝ του Σαμαρά, το κόμμα του Τσοβόλα, το “ΠΟΤΑΜΙ”, την “ΔΗΜΑΡ” κλπ. Πόσο μάλλον που εναντίον της Χρυσής Αυγής στήθηκε ένας ολόκληρος μηχανισμός προπαγάνδας από τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες και ιδρύθηκαν από αποχωρήσαντες τρία μέχρι στιγμής κόμματα!

Σχετικά με την τελευταία δημοσκόπηση λοιπόν, διαβάσαμε σε δημοσίευμα:

“Επεξεργαζόμενοι τα ευρήματα της δημοσκόπησης αυτής, (αφαιρώντας την Αποχή, το Λευκό και το Άκυρο( 6,8 %) και κατανέμοντας αναλογικά στα κόμματα τους Αναποφάσιστους και τους δηλώνοντες Δεν Απαντώ/Δεν Γνωρίζω, (11,7 %) έχουμε τα τελικά ευρήματα: Νέα Δημοκρατία 50,92 %, Σύριζα 24,29 %, Κίνημα Αλλαγής 6,38 %, ΚΚΕ 5,89 %, Ελληνική Λύση 4,42 %, Μέρα 25 3,31 %, Χρυσή Αυγή 2,45 %.

Αμφισβητούμε τα δεδομένα αυτής της αναλύσεως και της αναγωγής και επισημαίνουμε ότι στην καθαρή πρόθεση ψήφου η Χρυσή Αυγή παίρνει στην εν λόγω δημοσκόπηση 2%, αλλά υπάρχει μία γκρίζα ζώνη αρκετά σημαντική. Συγκεκριμένα:

Άλλο κόμμα 2%, Αποχή, Λευκό και Άκυρο( 6,8 %), Αναποφάσιστοι και “Δεν Απαντώ/Δεν Γνωρίζω” (11,7 %), Σύνολο 20,5%

Η αναγωγή που έγινε και η οποία δίνει στην Χρυσή Αυγή 2,45% δεν είναι σωστή αυτό γιατί είναι βέβαιο ότι στο 20,5% της γκρίζας ζώνης είναι αναλογικά σημαντικά μεγαλύτερο το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, αφού είναι δεδομένο ότι και απόκρυψη ψήφου υπάρχει με δεδομένο το αρνητικό κλίμα εναντίον της Χρυσής Αυγής και επιπλέον πολύ απλά είναι πολύ πιο εύκολο κάποιος να δηλώσει σήμερα Νέα Δημοκρατία ή ένα άλλο κόμμα από αυτά που βρίσκονται στην Βουλή παρά Χρυσή Αυγή που λένε ότι έχει διαλυθεί και την κατηγορούν θεοί και δαίμονες.

Ακόμη και 2,45% όμως να είναι, είναι μια ανάσα από μία νέα είσοδο στην Βουλή και αυτό γίνεται πιθανότερο από τις δύσκολες ημέρες που περιμένουν τον λαό μας. 

Exit mobile version