Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Δένδιας ανοίγει Ελληνική Πρεσβεία στην Τρίπολη της Λιβύης, στην έδρα της κυβέρνησης του Τούρκου Σάρατζ

Ο Δένδιας ανοίγει Ελληνική Πρεσβεία στην Τρίπολη της Λιβύης, στην έδρα της κυβέρνησης του Τούρκου Σάρατζ

Πέφτουν οι μάσκες της αμερικανόδουλης πολιτικής του κράτους των Αθηνών 

Όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη εγκαταλείπει πλήρως τον Χαφτάρ, που στην πραγματικότητα δεν στήριξε ποτέ και αυτό βεβαίως είναι εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων.

Την ίδια ώρα που η κατάσταση στη Λιβύη έχει πάρει αρνητική τροπή για τη χώρα μας και οι τουρκικές δυνάμεις προελαύνουν, κάτι που έχει ως συνέπεια την παγίωση του τουρκολιβυκού μνημονίου, ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας δηλώνει ότι θα ανοίξει πάλι η πρεσβεία μας στην Τρίπολη! Η Ελλάδα δηλαδή θα ανοίξει πρεσβεία στην έδρα μιας κυβέρνησης η οποία διεκδικεί επίσημα κομμάτια από την ελληνική υφαλοκρηπίδα, δείχνοντας πως αποδέχεται τις διεκδικήσεις της, αφού επιδιώκει την «κανονικοποίηση» των σχέσεων.

Πραγματικά είναι μνημείο ραγιαδισμού το γεγονός να θέλουν να ανοίξουν Πρεσβεία, η οποία θα δώσει διαπιστευτήρια σε μία κυβέρνηση, η οποία έχει υπογράψει ένα σύμφωνο εις βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας! Για του λόγου το αληθές διαβάστε τι δηλώνει ο ίδιος ο Δένδιας στην συνέντευξή του στο “Έθνος”:

“Ο διορισμός ειδικών απεσταλμένων για τη Λιβύη και τη Συρία χαιρετίστηκε ως μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Αρκούν όμως οι εν λόγω διορισμοί για να προωθήσουν τις ελληνικές θέσεις σε μια περίοδο τόσο έντονων εξελίξεων; …Η επαναλειτουργία των πρεσβειών μας στη Δαμασκό και την Τρίπολη θα γίνει πραγματικότητα μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες…”

Exit mobile version