Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρία χρόνια μετά την δολοφονία του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι…

Τρία χρόνια μετά την δολοφονία του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι…

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την είδηση που πάγωσε όλη την Ελλάδα: Ένα 11χρονο ελληνόπουλο, ο Μάριος, έπεσε νεκρός από αδέσποτη σφαίρα μέσα στο σχολείο του…
Τρία χρόνια μετά, ο δράστης δεν έχει συλληφθεί και το ίδιο το ψευτοκράτος του «νόμος και τάξη» αναγνώρισε την αδυναμία του να προστατεύσει τους πολίτες του, καταβάλλοντας αποζημίωση στην οικογένεια του 11χρονου Μάριου.

Μια παιδική ζωή όμως χάθηκε τόσο άδικα και ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερα ανάμεσά μας, όπως τόσοι ακόμα…

Εκτός από τις δικαιολογημένες αντιδράσεις των δημοτών της περιοχής, καμία μεγάλη διαδήλωση δεν έγινε στην χώρα για την δολοφονία ενός μικρού παιδιού μέσα στο σχολείο του. Βλέπετε ο Μάριος, δεν άνηκε σε εκείνες τις «ευπαθείς ομάδες» που τυγχάνουν ιδιαιτέρας προνομιακής φροντίδας από το σύστημα.

Ήταν ένα ελληνόπουλο και αυτό δεν συγκίνησε τους «αντιρατσιστές» και τους παλιανθρώπους της πολιτικής «ορθότητας». Δεν κάηκε η Αθήνα στο άκουσμα της δολοφονίας του, δεν έγιναν συναυλίες στο όνομά του και η ζωή συνεχίζεται…

Όπως συνεχίζεται και ο φόβος με τον οποίο ζουν καθημερινά τόσοι συμπατριώτες μας στις διάφορες «γκρίζες ζώνες» του ελλαδικού ψευδοκράτους. Λίγες εβδομάδες πριν, στην ίδια περιοχή, μια ακόμα αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε στο ποδήλατο ενός τρίχρονου κοριτσιού στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας!

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας εκτίμησαν πως η σφαίρα προήλθε από όπλο Ρομά, οι οποίοι γλεντούσαν το Μεγάλο Σάββατο στην περιοχή, σπάζοντας την καραντίνα και μάλιστα σημειώθηκαν και συγκρούσεις με την αστυνομία.

Και η ζωή συνεχίζεται… (;)

Exit mobile version