Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Κρανιδίου Τόπος”

“Κρανιδίου Τόπος”

Πριν μόλις λίγες ημέρες, συνέβη ένα περιστατικό, σχεδόν αχαρακτήριστο.

Στο Κρανίδι, οι αστυνομικοί ετράπησαν σε φυγή, κυριολεκτικώς, τρέχοντας να γλυτώσουν, αφού ήταν αδύνατο να σταματήσουν του «φιλοξενούμενους» της εκεί «δομής», που έκαναν πορεία διαμαρτυρίας.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός αυτό. Δείχνει ξεκάθαρα ότι η κατάσταση, όπως προειδοποιούμε για χρόνια οι Εθνικιστές, είναι πλέον εκτός ελέγχου.

Οι αστυνομικοί αδυνατούν να επιβάλλουν τον νόμο και οπισθοχωρούν τρέχοντας. Είναι βλέπετε κι αυτοί άνθρωποι. Όπως άνθρωποι είμαστε και εμείς, που σε πολύ λίγο χρόνο θα αναγκαστούμε -ως κοινωνία εννοώ- να οπισθοχωρήσουμε, να τρέξουμε και να κρυφτούμε, μπροστά στις πορείες, διαμαρτυρίες, απαιτήσεις και ασυδοσίες των «φιλοξενούμενων» που έχουν εισβάλλει στην χώρα.

Το σχέδιο να γίνουμε μειοψηφία στην χώρα μας, βρίσκετε σε πλήρη εξέλιξη. Το κράτος, υπό την αυτοκαταστροφική πολιτική των ανοιχτών συνόρων, αδυνατεί πλέον να επιβληθεί στους ξένους. Περιορίζει την επιβολή και την εξουσία του, στους Έλληνες, αφού εκεί μόνο μπορεί. Όλοι εμείς που είμαστε νομοταγείς, που είμαστε φορολογούμενοι, που είμαστε υπό την εξουσία του Κράτους, βιώνουμε μιαν ιδιότυπη ρατσιστική διάκριση εις βάρος μας. Όταν οι Έλληνες διαδηλώνουν για την Μακεδονία, δέρνονται, ματώνουν και ασφυκτιούν από δακρυγόνα. Όταν οι ξένοι εισβολείς διαδηλώνουν, η αστυνομία τρέπεται σε φυγή.

Στο Κρανίδι, υπάρχει ακόμη πολύ σοβαρό πρόβλημα επιδημίας του COVID-19 που από επιδημικό ζήτημα, τείνει να γίνει πολιτικό και κοινωνικό, όταν άνθρωποι που εισέβαλλαν επειδή έτσι ήθελαν στην χώρα, έχουν απαιτήσεις τις οποίες το Κράτος χαϊδεύει και αισθάνονται ότι είναι υπεράνω κάθε νόμου.

Οι «φιλοξενούμενοι» αυτοί, είναι οι ίδιοι που το κράτος προσπαθεί με κάθε τρόπο να μας επιβάλλει και να ενσωματώσει στις γειτονιές, στα σχολεία και στα ήθη και έθιμά μας. Μόνο που εκείνοι αρνούνται! Αρνούνται να συμμορφωθούν με τις διατάξεις της Πολιτείας, αρνούνται να ενταχθούν στον κοινωνικό ιστό, αρνούνται ακόμη και να προστατεύσουν τους εαυτούς τους από μια πανδημία.

Τι θα γίνει όταν αυτά τα φαινόμενα πολλαπλασιασθούν σε όλη τη χώρα; Νομίζετε μήπως πως το Κρανίδι «κείται μακράν»; Νομίζετε πως όσοι ζούμε σε μεγάλα αστικά κέντρα έχουμε την πολυτέλεια να αντιμετωπίζουμε αυτά τα περιστατικά σαν «μεμονωμένα»; Σαν τυχαία; Σαν επεισόδια μιας σαπουνόπερας στην τηλεόραση;

Πρέπει επιτέλους να ανοίξουμε τα μάτια μας σαν κοινωνία. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας ως πολίτες. Πρέπει να απομονώσουμε τους πολιτικούς που μας κοροϊδεύουν. Πρέπει να τιμωρήσουμε τα κόμματα που μας παραπλανούν με ‘fake’ προγράμματα περιορισμού της εισβολής αλλά εφαρμόζουν τον εποικισμό της χώρας, απο κάθε λογής ξένους, διαφορετικών πολιτιστικών υποβάθρων και θρησκείας.

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα αναβολής. Η χώρα έχει εποικισθεί. Η νομιμότητα έχει καταλυθεί. Το κράτος στην καλύτερη περίπτωση είναι ανίκανο να αντιδράσει.

Το εξαιρετικά επικίνδυνο περιστατικό στο Κρανίδι είναι η «επίσημη πρώτη». Σύντομα κάπου κοντά σας, στην γειτονιά σας.

Μυρμιδόνας

Exit mobile version