Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Black lives matter” και από τον… Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο!

“Black lives matter” και από τον... Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο!

Σημαιοφόρος του “αντιρατσισμού” και ο Ελπιδοφόρος

Κάποτε, ο Κλήρος ήταν η πρωτοπορία του αγωνιζόμενου Έθνους, σήμερα αυτό δεν ισχύει με λίγες τιμητικές εξαιρέσεις. Και δεν αναφερόμαστε μόνον στην Ελλάδα, όπου όλοι ζήσαμε τις κλειστές Εκκλησίες την Μεγάλη Εβδομάδα με την Ιεραρχία να γίνεται αβανταδόρους της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η συγκεκριμένη αναφορά μας έχει να κάνει με τον ελληνισμό των ΗΠΑ, στις οποίες ΗΠΑ, η συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών μας Ελλήνων, η οποίοι ζουν στην μεγάλη αυτή χώρα είναι κατά της ανταρσίας που έχει ξεσπάσει με αφορμή τον θάνατο ενός μαύρου από αστυνομικούς.

Είναι δεδομένο ότι η όλη ιστορία και η έκταση που έχει λάβει ευρίσκεται κάτω από πολιτική χειραγώγηση με σκοπό τις προεδρικές εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου. Δεν είχε καμία δουλειά ο επικεφαλής των Ορθοδόξων των ΗΠΑ Αρχιεπίσκοπος να συμμετέχει σε αυτήν την αναταραχή και μάλιστα ενάντια στην θέληση της πλειοψηφίας των Ελλήνων!

Έτσι λοιπόν, όπως έγινε γνωστό σε διαμαρτυρία στο Μπρούκλιν για τον Τζορτζ Φλόιντ, συμμετείχε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, κρατώντας μάλιστα πλακάτ με την επιγραφή “Black lives matter”!

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στους Αφροαμερικανούς αναφέρει στο μήνυμά του που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ήρθα σήμερα εδώ στο Μπρούκλιν για να εκφράσω την αλληλεγγύη μου προς τις αγαπητές μου αδελφές και τους αγαπητούς μου αδελφούς, των οποίων τα δικαιώματα έχουν καταπατηθεί βάναυσα.”

Αλήθεια, ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος έκανε ποτέ καμία πορεία διαμαρτυρίας για τους τόσους λευκούς και πολλούς απ’ αυτούς Έλληνες, οι οποίοι έχουν δολοφονηθεί από μαύρους κακοποιούς στις ΗΠΑ;

Exit mobile version