Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Amat Victoria Curam

Amat Victoria Curam

Στη σύγχρονη εποχή της παγκοσμιοποίησης και της απαξίωσης αθάνατων ιδεών πολλοί Έλληνες αποδεικνύουν με τις επιλογές τους πως έχουν λησμονήσει την ψυχική τους ανάπτυξη και έχουν επικεντρωθεί κυρίως στην ικανοποίηση των υλικών του αναγκών. Ως βαθιά συναισθηματικός Λαός οι Έλληνες αδυνατούν να αντιληφθούν πως η απομάκρυνση από ιδανικά και αξίες, κάτι που έχει επιβληθεί ύπουλα από ένα σάπιο σύστημα, είναι η αιτία της κακοδαιμονίας τους.
Μόνο έτσι μπορεί να γίνει κατανοητό το γεγονός πως οι πολιτικές τους επιλογές αποδεικνύουν μια χαώδη διάσταση μεταξύ αυτού που πραγματικά θέλουν και αυτού που τελικά επιλέγουν. Βομβαρδισμένοι από τα δελτία των 8 και την ελεεινή προπαγανδιστική επίθεση που έχει εξαπολυθεί, αναγάγουν σε ήρωες όποιους τους πλασάρει το σύστημα, αποθεώνουν την παρούσα κυβερνητική πολιτική την οποία μέχρι χθες λοιδορούσαν, δηλώνουν στην πλειοψηφία τους ευρωσκεπτικιστές ενώ ψηφίζουν τα κόμματα που προσκυνούν την ανίερη λυκοφιλία των Βρυξελλών και αποδεικνύουν τελικά πως η μνήμη τους θα μπορούσε να συγκριθεί με αυτή ενός χρυσόψαρου.

Η πολιτική των τελευταίων δεκαετιών από τα κόμματα της διαπλοκής δείχνει την παντελή έλλειψη προετοιμασίας, εγγύηση της αποτυχίας σε όλα τα επίπεδα. Όποιος ζει στην καθημερινότητα και στον πραγματικό κόσμο γνωρίζει πως τα προβλήματα είναι πολλά και δυσεπίλυτα. Όλη αυτή η ψηφοθηρική κατάσταση και οι δοσοληψίες μεταξύ ματαιόδοξων πολιτικών και αφελών ψηφοφόρων οδήγησαν σε εθνικές κρίσεις και σε εξωτερική πολιτική που θεωρεί μερικές δεκάδες μέτρα κατειλημμένου ελληνικού εδάφους ανάξια για την πρόκληση οποιασδήποτε κρίσης. Αδυνατούμε να φανταστούμε επίσης τη ντροπή που ένιωσαν οι Έλληνες πιλότοι πετώντας πάνω από το κρατίδιο των σκοπίων, υπακούοντας στις εντολές πολιτικάντηδων ώστε να χαιρετιστεί η είσοδος του μορφώματος στη σφιγγοφωλιά του ΝΑΤΟ.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως Εθνικιστικό Κίνημα βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση, ξεσηκώνει με τις πορείες της και την παρουσία της στο δρόμο ένα Λαό χαμένο στην μίζερη πολλές φορές καθημερινότητα του. Κάποιοι ως χθες δήθεν συναγωνιστές αναλώνονται να σχολιάζουν ανορθόγραφα και χωρίς ίχνος πολιτικής σκέψης στο διαδίκτυο, φτάνοντας πολλές φορές οι ελεεινοί στο σημείο να βρίζουν τους μέχρι χθες Συναγωνιστές τους, ακολουθώντας ως groupies διάφορους ‘’αστέρες’’. Κάποιοι άλλοι αν και έχοντας διάφορες ανησυχίες σήκωσαν τις σημαίες του Κινήματος στις πορείες τις περασμένης εβδομάδας τιμώντας τη μνήμη του τελευταίου Έλληνα αυτοκράτορα και των λίγων υπερασπιστών που οι πράξεις τους όμως ηχούν στους αιώνες.

Οι νίκες που πέτυχε του Κίνημα μας ήταν αποτέλεσμα ενός πολυετούς στρατηγικού σχεδιασμού του Αρχηγού μας και της ηγεσίας. Πολλοί στην πορεία δεν άντεξαν και δηλητηριαστήκαν από την ηττοπάθεια που μεθοδικά καλλιέργησε σύσσωμο το πολιτικό σύστημα. Ένας νέος σχεδιασμός και μια νέα προετοιμασία θα πραγματοποιηθούν και θα υλοποιηθούν από τους δεκάδες αγνούς στην ψυχή νέους που συρρέουν καθημερινά στο Κίνημα μας. Θα εξαλείψουν παθογένειες και λάθη, ΠΑΝΤΑ όμως ΜΕΣΑ από τις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Πιστοί στις αξίες, τις ιδέες και τα ιδανικά που κρατάει ως θεματοφύλακας ο Αρχηγός θα αποτελέσουν τη νέα μαγιά Αγωνιστών.

Όπως έλεγε και ένα λατινικό θυμικό του πολέμου AMAT VICTORIA CURAM, η Νίκη αγαπάει την προετοιμασία. Η Νίκη του Ελληνισμού θα έρθει με μια εκ νέου προσεκτική προετοιμασία του Κινήματος μας. Εγγύηση για αυτό θα είναι οι πρώτοι πιστοί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και εκείνοι που θα ακολουθήσουν.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Exit mobile version