Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και ελληνοτουρκική “φιλία” μέσα στα πλαίσια του περίφημου “Ελλάδα 2021”!

Και ελληνοτουρκική “φιλία” μέσα στα πλαίσια του περίφημου “Ελλάδα 2021”!

Αλλάζουν κυριολεκτικά την Ιστορία ενάντια στο πνεύμα του 1821

Σε μία πρωτοφανή δήλωση προέβη η επικεφαλής του “ΕΛΛΑΔΑ 2021”, κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, στο Μουσείο Μπενάκη:

«Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων – και δεν το λέω εγώ – θα ήθελαν να υπάρχουν φιλικές σχέσεις με τους γείτονες μας. Θα ήθελαν. Φυσικό είναι. Κάθε λαός θα ήθελε να μην έχει προβλήματα. Δεν κάνω πολιτική. Δεν είμαι Υπουργός Εξωτερικών, αυτά είναι θέματα του Πρωθυπουργού και είναι θέματα του Υπουργείου Εξωτερικών. Όμως θυμάμαι την Άνγκελα Μέρκελ, πριν χρόνια, που εμφανίστηκε στην 50η επέτειο από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και ζήτησε συγνώμη από τις άλλες χώρες για τα δεινά που τους προκάλεσε ο πόλεμος. Υποθέτω ότι οι Έλληνες σε αυτό το πνεύμα απαντούν όταν λένε ότι θέλουν να έχουμε φιλικές σχέσεις με τους γείτονες.”

Μέσα στα πλαίσια λοιπόν του “Ελλάδα 2021”, όχι μόνον δεν θα ακούσουμε τίποτε εναντίον των Τούρκων, που πολέμησαν οι πρόγονοί μας για την εθνική τους ελευθερία, αλλά αντίθετα, μας λένε ότι πρέπει να έχουμε φιλικές σχέσεις με τους γείτονες και αυτό την ίδια στιγμή, που οι γείτονες, που κάποιοι τους θέλουν μέσα στην φαντασία τους ή την μειοδοσία τους “φίλους”, διεκδικούν κομμάτια της Ελληνικής Πατρίδας και επιδιώκουν την κατάλυση της εθνικής. μας κυριαρχίας!

Όσο για το παράδειγμα της Μέρκελ, που ζήτησε συγγνώμη από τους Γάλλους και άλλες χώρες, τι θέλει η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου και οι “σοφοί” του “2021”; Μήπως να ζητήσουμε συγγνώμη από τους Τούρκους γιατί ελευθερωθήκαμε; Ή μήπως είναι τόσο βλάκες, που περιμένουν να ζητήσει συγγνώμη η Τουρκία για τις σφαγές και την τυραννία εις βάρους του Έθνους μας 400 ολόκληρων χρόνων; Δεν γνωρίζουν ότι στα σχολικά βιβλία της Τουρκίας, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης παρουσιάζεται σαν ένας αιμοβόρος ληστής και κακούργος;

Exit mobile version