Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Αντετοκούμπο, που δεν μπορεί να αναπνεύσει, η αριστερά και η Χρυσή Αυγή

Ο Αντετοκούμπο, που δεν μπορεί να αναπνεύσει, η αριστερά και η Χρυσή Αυγή

Στις διαδηλώσεις κατά του ρατσισμού και του Ντόναλντ Τραμπ συμμετείχε ο γνωστός παίχτης του μπάσκετ Ατετονκούμπο, φορώντας ένα μπλουζάκι που έλεγε ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει… Πως δεν μπορεί να αναπνεύσει όταν ζει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και εισπράττει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο, δεν το γνωρίζουμε.

Με αφορμή το γεγονός αυτό η ιστοσελίδα της αριστεράς ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ, έγραψε:

“Τις μέρες που η υφήλιος φλέγεται από αγανάκτηση, η Ελλαδάρα αναστενάζει στις ξαπλώστρες και στα κλαμπ … Εμάς δεν μας κόφτει ο Τζορτζ Φλόιντ … Δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει αυτή η κατάντια. Ο ρατσισμός και η ξενοφοβία αποτελούν ισχυρό κρίκο στο dna του Έλληνα, όσο και αν παριστάνουμε τους προοδευμένους και τους Ευρωπαίοι … Οι επιχειρήσεις αρετής των Εξαρχείων συνοδεύονται από ουρανομήκεις ζητωκραυγές και ο εξοστρακισμός των μεταναστών γίνεται πρόταγμα στις τάξεις όσων ψήφισαν αγεληδόν τη σοβαρή Χρυσή Αυγή «για να ξεβρωμίσει ο τόπος».”

Ώστε δεν είμαστε “προοδευμένοι” γιατί δεν καίμε και εμείς την Αθήνα όπως οι αντιφά στις ΗΠΑ! Όσο για την Χρυσή Αυγή, ας μην ανησυχούν οι “σύντροφοι”. Έχουμε όμως μία απορία, αφού “τέλειωσε και διαλύθηκε” η Χρυσή Αυγή, γιατί την θυμούνται κάθε τόσο; 

Exit mobile version