Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν φιλελεύθεροι, νεοδημοκράτες ακόμη και αντιφασίστες παριστάνουν στο διαδίκτυο τους πρώην Χρυσαυγίτες!

Όταν φιλελεύθεροι, νεοδημοκράτες ακόμη και αντιφασίστες παριστάνουν στο διαδίκτυο τους πρώην Χρυσαυγίτες!

Πόλεμος με κάθε μέσον και κάθε είδους ψεύδους κατά της Χρυσής Αυγής

Την ίδια ώρα που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ευρίσκεται στο διαδίκτυο υπό διωγμόν και ιδιαίτερα στο facebook, κάποιοι συμμετέχοντας (με το αζημίωτο;) στον πόλεμο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ελεύθερα και χωρίς κανένα πρόβλημα επιτίθενται και συκοφαντούν το Κίνημά μας και μάλιστα παριστάνοντας τους πρώην χρυσαυγίτες!

Φυσικά και υπάρχουν άτομα τα οποία πέρασαν από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και σήμερα κατηγορούν το Κίνημά μας. Δεν αναφερόμαστε σε αυτούς, που είναι γνωστοί και συγκεκριμένοι, αλλά σε κάποιους άγνωστους, οι οποίοι εάν αναζητήσεις τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, θα δεις να προβάλουν φιλελεύθερες απόψεις, ακόμη και να προωθούν άρθρα από το Liberal και άλλοι να έχουν αντιφασιστικές αναφορές γεμάτες πάθος ή αντιρατσιστικά κηρύγματα! Και αυτοί οι “κύριοι” συστήνονται ως πρώην χρυσαυγίτες, που δήθεν απογοητεύθηκαν από το Κίνημά μας και για αυτό σήμερα δεν είναι μαζί μας.

Αυτό ας το βλέπουν κάποιοι, οι οποίοι παριστάνουν ακόμη όχι πλέον τους εθνικιστές, αλλά τους πατριώτες και οι οποίοι υπηρετούν από κοινού με όλους αυτούς το σχέδιο του συστήματος, που δεν είναι άλλο από το να μην υπάρχει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ό,τι και να κάνουν όμως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που είναι η μόνη γνήσια και αυθεντική εθνική αντίσταση ενάντια στο σύστημα, θα συνεχίσει να αγωνίζεται παρ’ όλο τον βρώμικο πόλεμό τους. Αντέξαμε σφαίρες και φυλακές, δεν θα αντέξουμε την λάσπη τους; 

Exit mobile version