Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Πολιτική ορθότητα» και Εθνική Αυτοκτονία

«Πολιτική ορθότητα» και Εθνική Αυτοκτονία

Μισάνθρωποι – «Φασίστες» – Ισλαμοφοβικοί – Ξενόφοβοι – Ρατσιστές – Λαϊκιστές- «Ελληναράδες».  Αυτά και πάμπολλα άλλα ανάλογα ακούνε όποιοι θέτουν το δάχτυλο «επί τον τύπον των ήλων» της αποχαυνωμένης σύγχρονης Ελλάδας, πολύ δε περισσότερα αυτοί που τολμούν να προτείνουν λύσεις ώστε να  θεραπεύσουν τις πληγές της.

Της δύστυχης Πατρίδας μας που ξεκίνησε να αποδομεί η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά με  την πρώτη μαζική εισροή μεταναστών από την Αλβανία, συνέχισε να μετατρέπει σε «αφελληνισμένη» πολυεθνική Βαβέλ η μειοδοτική κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου και ολοκληρώνει με καλπαστική κλιμάκωση της λαθρομεταναστευτικής εισβολής η «νεοπατριωτική», ξενόδουλη  και υποκριτική κυβέρνηση του Κυριάκου – «Κούλη» Μητσοτάκη.

Οι κατηγορίες των μεταναστολάγνων της διεθνιστικής «Αριστεράντζας» και της κοσμοπολίτικης «Μασονοδεξιάς», (συχνά συνοδευόμενες και από φωτογραφικά νομοθετημένες κυρώσεις εναντίον της προσβολής της «πολιτικής ορθότητας»), χρησιμοποιούνται δόλια για να στοχοποιήσουν όποιον έχει το θάρρος και την εντιμότητα να αρθρώσει συγκροτημένο διαφορετικό λόγο, αποκλείοντάς τον με κακοβουλία από τον δημόσιο διάλογο, επιχειρώντας να φιμώσουν  με ύβρεις και αφορισμούς την φωνή της αλήθειας και της λογικής.

Η έξαρση της εγκληματικότητας (και μάλιστα της ειδεχθούς και κτηνώδους εγκληματικότητας), η οποία αναμφισβήτητα συνοδεύει την «ειρηνική εισβολή» εκατοντάδων χιλιάδων λάθρα εισερχομένων αλλά και πολυποίκιλα διευκολυνομένων από το ελλαδικό κράτος – ακράτεια  της «πολιτικής ορθότητας», έχει γίνει μια μέγγενη τρόμου, μια ασφυκτική θηλειά   στην ελληνική επικράτεια, και όχι μόνο σε αυτή. Ολόκληρη η Ευρώπη βρίσκεται υπό καθεστώς διαρκών αναταραχών, λεηλασιών, επιθέσεων και δολοφονιών, μετατρέπεται σε αποθήκη όπου στοιβάζονται  εκατομμύρια τριτοκοσμικών που έρχονται συντεταγμένα στην Ευρώπη, όχι ως ικέτες μιας καλύτερης ζωής, αλλά ως κατακτητές που απαιτούν και όταν δεν λαμβάνουν, αρπάζουν με την βία.

Ο Αιδεσιμώτατος Δόκτωρ Πήτερ Χάμμοντ (Peter Hammond), στο πυκνογραμμένο και λεπτομερώς τεκμηριωμένο βιβλίο του «Δουλεία, Τρομοκρατία και Ισλάμ: Οι Ιστορικές Ρίζες και η Σύγχρονη Απειλή» («Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat», 2010), αναφέρεται στην σφοδρά αντιχριστιανική και πολυπολιτισμική προπαγάνδα των Μαρξιστών (με την συνδρομή του «νεοταξικού» Χόλυγουντ), και τα στάδια της επιρροής τους στις Δυτικές κοινωνίες. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά,  όσο οι ανεκτικές, πολυπολιτισμικές και «πολιτικά ορθές» κοινωνίες δέχονται περισσότερους μουσουλμάνους εποίκους, τόσο περισσότερο συμμορφώνονται στις απαιτήσεις των μουσουλμάνων κατοίκων τους. Έτσι τα ζητήματα που θέτουν εκείνοι φορτικά, επίμονα και πιεστικά, γίνονται (σταδιακά  και βαθμιαία) κυρίαρχα, με την ακόλουθη σειρά, και ανάλογα με το ποσοστό των μουσουλμανικών πληθυσμών στην υπό κατάληψη κοινωνία:

Έως 10% του πληθυσμού: Προσηλυτισμός άλλων εθνικών μειονοτήτων και ομάδων του πληθυσμού που θεωρούν τον εαυτό τους περιθωριοποιημένο – Διεκδικήσεις για την εισαγωγή ειδικών τροφίμων (halal) στα σούπερ μάρκετ, σε καταστήματα μουσουλμανικής ιδιοκτησίας, στα σχολικά γεύματα, κλπ, με συνακόλουθη απαίτηση την εξασφάλιση απασχόλησης υποχρεωτικά σε μουσουλμάνους για την παρασκευή και την διαχείρισή του- Αιτήματα αυτοδιοίκησης των κοινοτήτων τους με βάση τον ισλαμικό νόμο της Σαρία.

Έως 20%: Ό,τι ενοχλεί τους ισλαμιστές (βιβλία, ταινίες, κ.λ.π.), ό,τι εκλαμβάνουν ότι τους καθιστά αδικουμένους και υποδεέστερους των γηγενών, αποκρούεται με βιαιότητες και με αίμα, όπως δείχνουν οι συχνές αναταραχές στην Γαλλία, στην Ολλανδία και αλλού.

Όταν πλέον ξεπερνούν το 20 %, προχωρούν σε δολοφονίες Χριστιανών, αλλά και ετερόδοξων μουσουλμάνων Σιιτών, και στον σχηματισμό παραστρατιωτικών οργανώσεων, όπως έχει συμβεί κατά τόπους στις ΗΠΑ, στον Λίβανο, στην Βοσνία και αλλού.

Αυτοί είναι εκείνοι «οι ευπαθείς», οι οποίοι αποκρούουν και απορρίπτουν απόλυτα το «άλλο», το «διαφορετικό», φροντίζοντας δόλια και επίμονα, πότε στο όνομα των «δικαιωμάτων» και της «πολιτικής ορθότητος» και πότε με την απειλή ή με την χρήση βίας, να μεταστρέψουν τις κοινωνίες στις οποίες εισέρχονται ως «αιτούντες άσυλο», σε υποτακτικούς τους.

[Ο Δόκτωρ Χάμμοντ δεν είναι κάποιος ψυχοπαθητικός μισάνθρωπος και μισαλλόδοξος «ρατσιστής», είναι ιεραπόστολος που πρωτοστάτησε σε ευαγγελικές εκστρατείες στις εμπόλεμες ζώνες της Μοζαμβίκης, της Αγκόλας και του Σουδάν. Συχνά ταξιδεύοντας με μοτοσικλέτα εκτός δρόμου, πορεύθηκε εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα για να παραδώσει Βίβλους σε διωκόμενους Χριστιανούς στην Αφρική και την Ανατολική Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια των ιεραποστολικών του δραστηριοτήτων υπέστη ενέδρες, δέχτηκε βομβαρδισμούς εναέριων μέσων και πυροβολικού, μαχαιρώθηκε, πυροβολήθηκε, ξυλοκοπήθηκε άγρια από όχλους, συνελήφθη και φυλακίστηκε. Για περισσότερα από 26 χρόνια  είναι αφοσιωμένος στην βοήθεια των διωκόμενων Χριστιανών και εργάζεται για την αναβίωση του Χριστιανισμού στην Αφρική.

Ο Αιδεσιμώτατος Χάμμοντ είναι ιδρυτής και διευθυντής της «Αδελφότητας του Μετώπου», ιδρυτής και πρόεδρος της «Αφρικανικής Χριστιανικής Δράσης» και πολυγραφότατος συγγραφέας (εκτός από την προαναφερόμενη μελέτη του έχει γράψει επίσης τα ακόλουθα βιβλία : «Ο μέγιστος αιώνας των ιεραποστολών»,  «Βαλλόμενη πίστη στο Σουδάν», «Ολοκαύτωμα στη Ρουάντα», «Εγχειρίδιο της Μεγάλης Λιτανείας», «Πίστη εν Δράσει», «Στερώνοντας την Πίστη σας», «Στα φονικά πεδία της Μοζαμβίκης», «Βιβλικές Αρχές γιά την Αφρική», «Εγχειρίδιο του Μαθητή», «Ο μεγαλύτερος αιώνας της μεταρρύθμισης» και  «Εγχειρίδιο της δύναμης της προσευχής».)

Γεννήθηκε στο Κέϊπ Τάουν το 1960 και μεγάλωσε στο Μπουλαβάγιο της τότε Ροδεσίας νυν Ζιμπάμπουε. Υπηρέτησε ως έφεδρος αξιωματικός στη «Νοτιοαφρικανική Δύναμη Άμυνας» και σπούδασε θεολογία στο Θεολογικό Κολλέγιο του Κέϊπ Τάουν με διδακτορικό στη «Διαπολιστισμική Θεολογία». Είναι νυμφευμένος και έχει τέσσερα παιδιά, τα οποία εκπαίδευσε «κατ’ οίκον» με τη σύζυγό του Λενώρα (της οποίας οι  ιεραπόστολοι γονείς, Αιδεσιμώτατος Μπιλ  και Κα Χάριετ Μπάθμαν, έχουν πρωτοπορήσει με ιεραποστολική εργασία στην κομμουνιστική «Ανατολική Ευρώπη» επί 55 έτη). ]

Στην Ελλάδα, το εξελισσόμενο μαρτύριο του Λαού μας άρχισε να διαγράφεται ξεκάθαρα από το 2012 όταν ο συνολικός αριθμό των δολοφονηθέντων Ελλήνων από αλλοδαπούς έφθασε τα 39 άτομα. Έκτοτε οι πάσης φύσεως ανθελληνικές εγκληματικές πράξεις των ξένων σε βάρος των ομοεθνών μας και οι σχεδόν καθημερινές αναταραχές στους καταυλισμούς των «προσφύγων» σε όλη την Ελλάδα, δείχνουν το πού μας οδηγεί η δολοφονική «πολιτική ορθότητα».

Οι τελευταίες εθνικές εκλογές κατέδειξαν πως οι θυσίες των Προγόνων μας που αντιστάθηκαν στην Ασιατική Μουσουλμανική πλημμυρίδα και στον Οθωμανικό ζυγό τεσσάρων αιώνων, πήγαν χαμένες και περιφρονήθηκαν από εμάς, τους απογόνους τους. Οι αγώνες του Κινήματος των  Εθνικιστών δεν «έπιασαν τόπο» και οι λαϊκές μάζες εξαπατήθηκαν από ψευδεπίγραφους βαλτούς … ζητωπατριώτες.  Ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων δεν έχει τέλος, τουναντίον κλιμακώνεται και γίνεται αγριότερος. Το ιερατείο των συστημικών κομμάτων, με πρωταγωνιστές τους φιλελεύθερους κυβερνώντες, καλλιεργεί μια αντεθνική δραστηριότητα  των λάθρα εισερχομένων στην εθνική επικράτεια αλλοφύλων. Με τις ευλογίες του Καθεστώτος και των Διεθνών Επικυριάρχων οι ΜΚΟ δρουν με το αζημίωτο σαν συνεργάτες των εισβολέων. Περιφρονούνται και υπονομεύονται οι στέρεες και αδιαμφισβήτητες βάσεις της ζωής, της εργασίας, της υγείας και της ασφάλειας, οι θεσμοί της Πατρίδας, της Πίστης και της Οικογένειας. Είναι «ηλίου φαεινότερο» πως ο Λαός μας έχει καθήκον να αντιδράσει, να σταθεί αλληλέγγυος στον Εθνικιστικό αγώνα.

Διαφορετικά, το πολύ σε δύο γενιές (50 χρόνια από τώρα), ο επισκέπτης της Πατρίδας μας – όπως και της Ευρώπης γενικότερα- δεν θα βλέπει γύρω του τίποτε από όσα αντιλαμβανόμαστε και θεωρούμε ως δεδομένα του Ελληνοχριστιανικού-Ευρωπαϊκού Πολιτισμού. Όσο το επεκτεινόμενο Ισλάμ των εισβολέων κερδίζει σε ισχύ, θα δημιουργούνται νέα άβατα αλλοφύλων, υποστηριζόμενα από κερδοσκόπους λαθρέμπορους και μητραλοίες «αλληλέγγυους».

Τα άτομα που εισρέουν παράνομα και παράτυπα στο εθνικό έδαφος δεν είναι δυνατόν να ενσωματωθούν στις κοινωνίες μας ! Δεν πρόκειται γιά αδιαφορία, μισανθρωπία, «εχθροπάθεια» και ρατσιστικά «Fake news». Είναι η ψυχρή πραγματικότητα που ζούμε όλοι όσοι ταξιδεύουμε, σπουδάζουμε, εργαζόμαστε από την Στοκχόλμη μέχρι την Λευκωσία. Οι πληθυσμοί των Αφροασιανών μουσουλμάνων «αυτογκετοποιούνται» (και καλώς πράττουν προκειμένου να διατηρήσουν τις παραδόσεις και τις συνήθειές τους, τα ήθη και τα έθιμά τους).

Κρατούν με ευλάβεια τα γενέθλια ήθη τους, από τα οποία θέλησαν δήθεν να ξεφύγουν λόγω σκληρότητας και καταπίεσης στις πατρίδες τους, τα κουβαλούν μαζί τους όπου κι αν πάνε. Αν κάποτε ήθελαν να ξεφύγουν από την «σαρία», τώρα την μεταφέρουν ώστε να την επιβάλλουν στην Ευρώπη!

Μπορεί να έφυγαν από την επικράτεια των χωρών κυριαρχίας του Ισλάμ, αλλά το Ισλάμ δεν φεύγει από μέσα τους. Το φέρνουν σε μας.

Παράλληλα με την συνεχιζόμενη ανεμπόδιστη μαζική εισβολή των «λαθρομεταναστών» εξελίσσεται ένας αργός και σταθερός δημογραφικός θάνατος του Έθνους : Η τερατώδης φορολόγηση και οικονομική αφαίμαξη δεν επιτρέπει τη γέννηση παιδιών από τους Έλληνες στην Ελλάδα, ενώ οι χαμηλοί μισθοί εκδιώκουν τους Έλληνες στο εξωτερικό, με συνακόλουθο αποτέλεσμα τη μείωση του γηγενούς πληθυσμού και την ερήμωση της χώρας.

Λογικά λοιπόν, τελικό αποτέλεσμα θα είναι η ανεπίστροφη αλλοίωση του πληθυσμού της Πατρίδας μας, αφού οι Έλληνες μειώνονται ραγδαία και οι παράνομοι «υπερπερισσεύουν», εποικίζοντας όλο και πιο βίαια τα νησιά μας, με τη βοήθεια της Τουρκίας και με τη στήριξη των ΜΚΟ, ενώ η μειοδοτική κυβέρνηση τους μεταφέρει στην ενδοχώρα δημιουργώντας νέες οικιστικές δομές και αφήνοντας κενό τόπο στα νησιά για την εισροή νέων εισβολέων.

Ταυτόχρονα τα σπίτια των Ελλήνων πλειστηριάζονται από εκείνες τις τράπεζες που διασώθηκαν με τα ληστευμένα χρήματα μας, ενώ οι επιχειρήσεις μας «ξεπουλιούνται» στους ξένους (κυρίως στους Γερμανούς), οι οποίοι θα προσλάβουν ως εργαζομένους τους φθηνούς λαθρομετανάστες και έτσι θα απομυζούν καλύτερα την συντετριμμένη ελληνική αποικία τους.

Αδυνατούμε να περιγράψουμε ακριβέστερα το στυγερό αντεθνικό έγκλημα που συντελείται στην Ελλάδα μας, ενώ πάρα πολλοί ομοεθνείς μας, εκτός του ότι ψηφίζουν αυτοκτονικά τους θύτες τους, παραμένουν ολότελα άπρακτοι, ώστε να μην πάρουν κανένα ρίσκο. «Πολιτικά ορθοί» , πολιτικά νεκροί και βιολογικά καταδικασμένοι.

Ο μισάνθρωπος και αντιχριστιανικός «Διωγμός των Ελλήνων» επεκτείνεται και βαθύνεται. Δεν πρόκειται για ψευδαίσθηση ή συνωμοσιολογία.  Δεν είναι μακρυά η ώρα που θα κληθούμε στον Αγώνα «υπέρ βωμών και εστιών». Στον Αγώνα περί Υπάρξεως !

Ειρήνη Δημοπούλου

Exit mobile version