Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γέμισε πάλι η Ελλάδα “μασκοφόρους” – Η προπαγάνδα του θανάτου συνεχίζεται…

Γέμισε πάλι η Ελλάδα “μασκοφόρους” - Η προπαγάνδα του θανάτου συνεχίζεται…

Θέλουν τους Λαούς υποτεταγμένους, δούλους, άβουλους, τρομοκρατημένους και το καλύτερο μέσον για να επιτύχει η παγκοσμιοποίηση τον σκοπό της είναι ο φόβος!

Έτσι με αφορμή τον περίφημο κορωνοϊό, που είναι η αφορμή και όχι η αιτία, αντί να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας του Λαού, κυρίως χρησιμοποιούν το γεγονός αυτό για να δημιουργήσουν μία υστερία και ένα κλίμα ανασφάλειας, που εξυπηρετεί απόλυτα τα σχέδιά τους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι την ίδια ώρα, που παριστάνουν τους ήρωες και τους μεσσίες ότι μας έσωσαν από τον θάνατο και πρέπει να κρατάμε απόσταση δύο μέτρα ο ένας από τον άλλο, αυτοί διοργανώνουν φιέστες, στις οποίες υπάρχει συνωστισμός, αλλά στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει κίνδυνος για την εξάπλωση κορωνοϊού!

Φαίνεται πως η παρουσία υπουργών της ΝΔ ή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, από την άλλη πλευρά, λειτουργεί ως αντισηπτικό για τον κόσμο που μαζεύεται ο ένας πάνω στον άλλον…

Υ.Γ.: Η μάσκα, ως γνωστόν, δεν προστατεύει μόνον από πλευράς υγείας, δείχνει και την υποκρισία ενός ολόκληρου συστήματος.

Exit mobile version