Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενώθηκαν εγκληματικές συμμορίες κατά του ρατσισμού και του Τραμπ

Ενώθηκαν εγκληματικές συμμορίες κατά του ρατσισμού και του Τραμπ

Έμποροι ναρκωτικών και δολοφόνοι, που ανήκουν σε δύο αντίπαλες συμμορίες που τις χωρίζει αίμα, αποφάσισαν να συνεργαστούν κατά του ρατσισμού… Από μία πλευρά αυτό είναι φυσιολογικό, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των συμμοριών αυτών είναι έγχρωμοι. Το να αποφασίζουν όμως να αφήσουν τις διαφορές τους στην άκρη για να συμμετέχουν και αυτοί στην κατευθυνόμενη πολιτικά κοινωνική αναταραχή στις ΗΠΑ δείχνει πολλά!

Στις ΗΠΑ οι πιο επικίνδυνες συμμορίες οι Crips και οι Bloods ενώνονται για να πολεμήσουν κατά του ρατσισμού. Οι 2 συμμορίες συγκαταλέγονται σύμφωνα μ΄ ερευνητές στις 10 πιο επικίνδυνες του πλανήτη. Οι οργανώσεις αυτές είναι γνωστές για τη βία τους. Διαφθορά, πορνεία, διακίνηση ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένης της διακίνησης κρακ και κοκαΐνης, εκτελέσεις με συμβόλαια, ληστείες.

The Crips

Οι Crips ιδρύθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες στα τέλη της δεκαετίας του 1960 από τους Stanley “Tookie” Williams και Richard Washington. Ωστόσο, η συμμορία έχει περάσει τα σύνορα της Καλιφόρνιας και συγκεντρώνει περισσότερες από «εκατό τοπικές συμμορίες, αυξάνοντας τον αριθμό των μελών στις Ηνωμένες Πολιτείες σε πάνω από 35.000. Γνωστές για τον σκληρό πόλεμο που διεξάγουν με τους Bloods, οι Crips συμβάλλουν στον πολύνεκρο πόλεμο των συμμοριών.

The Bloods

Καθώς οι Crips άρχισαν να κερδίζουν δυναμική στο Λος Άντζελες, αντίπαλες συμμορίες, πολύ λιγότερες, συμμάχησαν να δημιουργήσουν τους Bloods το 1972. Πιο βίαιοι τα μέλη αυτής της νέας συμμορίας με αποστολή την “προστασία” περιοχών. Μέλη των Bloods τα συναντάς στον αμερικανικό στρατό, ιδίως σε βάσεις στο εξωτερικό.

Exit mobile version