Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα τσέπωσαν όλοι! Εντυπωσιακά μεγάλη η λίστα των ΜΜΕ που πήραν χρήματα για να λιβανίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Τα τσέπωσαν όλοι! Εντυπωσιακά μεγάλη η λίστα των ΜΜΕ που πήραν χρήματα για να λιβανίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Η μεγαλύτερη επιχείρηση εξαγοράς σιωπής στην ιστορία του Τύπου στην Ελλάδα! Φύτρωσαν… Λεφτόδεντρα για τους “ημέτερους”!

Ούτε 100, ούτε 200, αλλά… 1.232 Μέσα Ενημέρωσης (!!!) στην Ελλάδα εμφανίζονται στην σχετική λίστα που δόθηκε στην δημοσιότητα, στα οποία μοιράστηκαν τα 20 εκ. ευρώ της «κορωνοπροπαγάνδας» και του «μένουμε σπίτι».

Στην πραγματικότητα αυτά τα εκατομμύρια (συν άλλα τόσα σε χρέη που χαρίζονται σε εργολάβους της «ενημέρωσης») είναι για το λιβάνισμα του «μεσσία» Κυριάκου Μητσοτάκη και για να μην υπάρχει ουσιαστικά αντιπολίτευση απέναντί του. Και πώς να υπάρξει αντιπολίτευση δηλαδή, όταν το μοναδικό κίνημα που θα μπορούσε να την ασκήσει, βρίσκεται εκτός βουλής;

Στην λίστα απουσιάζουν τα ποσά που πήρε ο καθένας, τα οποία η κυβέρνηση είπε ότι θα τα παρουσιάσει… του χρόνου! Αυτή πρέπει να είναι μακράν, η μεγαλύτερη επιχείρηση εξαγοράς σιωπής στην ιστορία του Τύπου στην Ελλάδα!

Επαναλαμβάνουμε ότι στην πραγματικότητα η καμπάνια του «Μένουμε σπίτι» μπορούσε να γίνει ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ από τα άδεια δημόσια ταμεία. Είναι προφανές ότι τα χρήματα δόθηκαν για άλλους σκοπούς και ο καθένας μπορεί να καταλάβει την ποιότητα της δημοκρατίας στην Ελλάδα του 2020…

Στην σχετική λίστα υπάρχει κάθε γνωστό και… πανάγνωστο site που μπορεί κανείς να φανταστεί! Ακόμα και ανενεργές ιστοσελίδες (!) ή άλλες με ανύπαρκτη επισκεψιμότητα και μετρημένες στα δάχτυλα του… ενός χεριού αναρτήσεις! Ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, φυλλάδες και διαδίκτυο στην υπηρεσία της κυβερνητικής προπαγάνδας!

 

Exit mobile version