Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Ένα νέο lockdown θα γίνει για να επιβληθεί η μεγαλύτερη μειοδοσία στα ελληνοτουρκικά»

«Ένα νέο lockdown θα γίνει για να επιβληθεί η μεγαλύτερη μειοδοσία στα ελληνοτουρκικά»

Ο δημοσιογράφος Γ. Τράγκας κατήγγειλε:

“Ελπίζω οι αγαπητοί Έλληνες λοιμωξιολόγοι να μην ανοίξουν όλες τις κερκόπορτες στον νέο πορθητή με ένα καινούργιο lockdown. Ελπίζω να μην αποδειχθούν εκτός από επιχορηγούμενοι από τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες και λάτρεις των εμβολίων του Μπιλ Γκέιτς. Γιοκαρίνοι στα σχέδια των Τούρκων και μας κλείσουν στα σπίτια, την ώρα που θα αποφασίσει θερμό επεισόδιο ο απέναντι Σουλτάνος…

Η χώρα βουλιάζει σε βαθύτατη ύφεση με ανυπολόγιστες συνέπειες κυρίως για τα εθνικά μας θέματα. Υπάρχει ενδεχόμενο οι ιστορικοί του μέλλοντος να γράψουν, ότι δόλιοι ή ανόητοι επιστήμονες δέθηκαν στο άρμα πολιτικών σκοπιμοτήτων και συνέβαλαν στο να πέσει και αυτή η πόλη, να χαθούν τμήματα αυτής της χώρας, από έναν άλλο Πορθητή που βιάζει και παραβιάζει την εθνική ανεξαρτησία και τα εδαφικά κυριαρχικά μας δικαιώματα. Η συμφωνία είναι ήδη στημένη. Όπως και η επιστροφή του Κόφι Ανάν 2.

Η Ελλάδα πρέπει να γίνει Φιλανδία. Να αποκτήσει το φιλανδικό σύνδρομο. Να είναι μικρή χώρα στα σύνορα της Ευρώπης, αποικία των Γερμανών και υπό την επιρροή της Άγκυρας, του μεγάλου πελάτη, του αιώνιου πελάτη της Γερμανίας…”

«Μπορεί να χάσουμε τα μισά εδάφη που θα δοθούν δώρο στους Τούρκους από τους προστάτες μας»

“Συνήθως ως ηγέτες στις αποικίες και τις μπανανίες επιλέγονται άτομα μειωμένης ηθικής. Επιλέγονται εκείνοι που σκύβουν εύκολα το κεφάλι και υλοποιούν ταχύτατα τις εντολές της προστάτιδος δύναμης. Επειδή η εξουσία φθείρει και διαφθείρει στις αποικίες και τα προτεκτοράτα είναι συνήθη τα σκάνδαλα,  όπως και η οσμή της διαφθοράς. Στον αντίποδα, εκεί κάτω στο λαό η φτώχεια είναι διάχυτη, όπως και οι λοιμώξεις.

Οι αποικίες, οι μπανανίες και τα προτεκτοράτα εύκολα αλλάζουν διοικητές ή χάνουν έδαφος ή πάνε σε άλλα χέρια ανάλογα με τις διεθνείς συγκυρίες και τα συμφέροντα των κυρίαρχων κρατών. Είναι τρίμματα πάνω στο τραπέζι του παγκόσμιου χάρτη… Επειδή οι προστάτες έχουν καλούς πελάτες τους γείτονες, μπορεί να ξυπνήσουμε ένα πρωί και με έκπληξη να δούμε ότι το προτεκτοράτο έγινε μισό, γιατί έδωσαν εδάφη του δώρο στους Τούρκους.”

Exit mobile version