Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Black lives matter” – Ένοπλη πορεία των Μαύρων Πανθήρων στις ΗΠΑ

“Black lives matter” - Ένοπλη πορεία των Μαύρων Πανθήρων στις ΗΠΑ

Στο πλευρό των ΑΝΤΙΦΑ και των αντιρατσιστών όχι μόνον η αριστερά, αλλά και οι φιλελεύθεροι του ψευτορωμαίικου

Όταν εμφανίστηκαν φωτογραφίες λευκών πολιτών των ΗΠΑ, οι οποίοι ασκώντας το δικαίωμά τους της οπλοφορίας σύμφωνα με το Σύνταγμα της χώρας τους, έσπευσαν να προστατεύσουν τις περιουσίες τους, οι επαγγελματίες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στην Ελλάδα τους κατήγγειλαν με δριμύτητα και μίλησαν για ρατσιστές και εξτρεμιστές! Το γεγονός όμως ότι η οργάνωση Μαύροι Πάνθηρες, που έχει επανασυσταθεί και που στο παρελθόν βαρύνεται με δεκάδες δολοφονίες, δεν τους ανησυχεί καθόλου! Αυτό δείχνει και την βαθειά υποκρισία τους.

“Υπήρχε εδώ και μέρες η πληροφορία ότι το κίνημα των νέων Black Panthers ( Μαύροι Πάνθηρες) θα εξόπλιζε τα μέλη του… Ένοπλα στελέχη του μ΄ αυτόματα όπλα και γεμιστήρες ήταν στην κορυφή της πορείας στην Atlanta της αντιρατσιτικής διαδηλώσεως. Με την ένοπλη περιφρούρηση της πορείας η εξέγερση παίρνει άλλη τροχιά. Το νέο σύνθημα είναι Change (αλλαγή).

Όπως όλα δείχνουν, το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ, που ενθαρρύνει την αναρχία και τις ταραχές, θα επιτύχει τελικά το αντίθετο από αυτό που επιδιώκει, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών και κυρίως των λευκών, είναι σήμερα στο πλευρό του Τράμπ, παρά την προπαγάνδα των ΜΜΕ, των social media και ακόμη και του Χόλυγουντ.

Δείτε βίντεο από την ένοπλη πορεία των μαύρων συμμοριτών:

Exit mobile version