Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συγχαρητήρια Κύρτσου σε Μητσοτάκη για την “διάσπαση” της Χρυσής Αυγής…

Συγχαρητήρια Κύρτσου σε Μητσοτάκη για την “διάσπαση” της Χρυσής Αυγής…

Και μία δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας, που εξαφάνισε την Χρυσή Αυγή μόνο μέσα σε 5 ημέρες!

Ο Κύρτσος δεν είναι ο οποιοσδήποτε, είναι ένα πρόσωπο με παλαιά θητεία στο περιβάλλον Μητσοτάκη. Καθόλου τυχαία λοιπόν δεν έγραψε στο τουίτερ τα παρακάτω:

“Η ρήξη στην ηγεσία της συρρικνωμένης Χρυσής Αυγής και η δημιουργία νέας οργάνωσης από τον Κασιδιάρη αναδεικνύει μία μεγάλη επιτυχία Μητσοτάκη, ΝΔ”. 

Κάθε σχόλιο επί του προκειμένου είναι περιττό και ο χρόνος των πάντων ο κριτής είναι σίγουρο ότι θα δείξει τα πάντα…

Είναι δεδομένο ότι από το βράδυ της 7ης Ιουλίου 2019, με το 2,93%, το Σύστημα προσπαθεί με κάθε τρόπο να εξαφανίσει την Χρυσή Αυγή. Τα μέσα που χρησιμοποιεί ποικίλα. Δεν είναι μόνον οι τηλεοπτικοί και οι εφημερίδες, είναι και τα περίφημα social media, που όλοι γνωρίζουμε ποιων τα συμφέροντα υπηρετούν, που πολεμούν με λύσσα την Χρυσή Αυγή, ενώ αντίθετα προβάλλουν άλλους… Όποιος έχει μυαλό να καταλάβει, ας καταλάβει, οι υπόλοιποι δεν μας αφορούν.

Εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός ότι εταιρεία δημοσκοπήσεων, πριν πέντε μόλις ημέρες εμφάνιζε την Χρυσή Αυγή με ποσοστό 2,1%, το οποίο με αναγωγή γινόταν 2,45% και δημοσίευσε νέα πολιτική έρευνα με διαφορά πέντε ημερών στην οποία η Χρυσή Αυγή εξαφανίζεται! 

Για να καταλάβετε το παιχνίδι που παίζεται στην έρευνα αυτή ο Μητσοτάκης και η πολιτική του, του κορωνοϊού εισπράττει θετικές γνώμες 77%, μία ακόμη δημοσκόπηση δηλαδή τύπου Βορείου Κορέας. Και επιπλέον τρίτο κόμμα αναδεικνύει το ΚΚΕ! Έχει άραγε σημασία το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ήταν ηγετικό στέλεχος της ΚΝΕ, αρχισυντάκτης του “Οδηγητή” και στην συνέχεια άνθρωπος του περιβάλλοντος Σημίτη; Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ας γνωρίζουν άπαντες ότι η Χρυσή Αυγή πορεύτηκε ενάντια στην προπαγάνδα των δημοσκοπήσεων και δεν πρόκειται να την κλονίσει ο ψυχολογικός πόλεμος από ένα ολόκληρο Σύστημα!

ΥΓ: Και ένα σχετικό tweet του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου:

Νικόλαος Μιχαλολιάκος@michaloliakosn

Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ για το Κατεστημένο έχει όνομα: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Όποιοι πολεμούν το Κίνημά μας είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι τίποτε άλλο από όργανα του Συστήματος. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

Exit mobile version