Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ασύδοτη και κυρίαρχη στην Μεσόγειο η Τουρκία περιφρονεί πλήρως τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά σκάφη!

Ασύδοτη και κυρίαρχη στην Μεσόγειο η Τουρκία περιφρονεί πλήρως τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά σκάφη!

Σχεδόν σαν ναυμαχία το παρουσίασαν οι καλοπληρωμένοι μισθοφόροι της παραπληροφόρησης για λογαριασμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη την προσπάθεια σκάφους του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού να διενεργήσει έλεγχο σε φορτηγό πλοίο, το οποίο μετέφερε τεθωρακισμένα στην Λιβύη, σπάζοντας το εμπάργκο, προκειμένου να ενισχύσει το καθεστώς Σάρατζ που είναι ενάντια στα εθνικά μας συμφέροντα.

Όπως έγινε γνωστό η φρεγάτα “ΣΠΕΤΣΑΙ” προσπάθησε να αποστείλει ελικόπτερο για να ελέγξει το φορτηγό πλοίο που συνόδευαν πλοία του πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας, αλλά κατόπιν σήματος από τις τουρκικές φρεγάτες το ελικόπτερο επέστρεψε και η Τουρκία χωρίς κανένα πρόβλημα μετέφερε οπλικά συστήματα στην Λιβύη.

Το τουρκικό μεταγωγικό πλοίο CIRKIN με σημαία Τανζανίας, έδεσε τελικά στην ελεγχόμενη από τους φιλότουρκους Λιβύη. Το πλοίο μετέφερε δεκάδες άρματα μάχης M60-A3 για να ενισχύσει τους φιλότουρκους της Τρίπολης.

Εκεί καταντήσαμε! Η ανύπαρκτη σαν ναυτική δύναμη Τουρκία του “Μάλτα γιοκ”, να κυριαρχεί στην Μεσόγειο και οι στόλοι των ευρωπαϊκών κρατών και ο Ελληνικός να μην τολμούν να το σταματήσουν στην παραβίαση των αποφάσεων που είχαν λάβει!

Exit mobile version