Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχείς οι υποχωρήσεις και δεν προκύπτει νέο “Γουδή”

Συνεχείς οι υποχωρήσεις και δεν προκύπτει νέο “Γουδή”

“Η ραγδαία φινλανδοποίηση της Ελλάδας” – του Γ. Χαρβαλιά

Τα ΜΜΕ αγορασμένα ή εκβιαζόμενα από τα χρέη τους, παραπληροφορούν τον Ελληνικό Λαό και παρουσιάζουν μία εικόνα φανταστική, που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Δυστυχώς, οι υποχωρήσεις απέναντι στην Τουρκία είναι συνεχείς και αναμένεται “εθνική κατάπτωση” και ήττα εάν και εφ’ όσον συνεχιστεί αυτή η τακτική.

Υπάρχουν όμως στα ΜΜΕ και εξαιρέσεις όπως ο κ. Γ. Χαρβαλιάς, που σε άρθρο του τα λέει όλα. Χαρακτηριστικά τονίζει μόνο προδότες μπορούν να ισχυριστούν ότι ήρθε η ώρα να παραχωρήσουμε “ειρηνικά” όσα κατακτήθηκαν με αίμα. Από το άρθρο του αυτό και τα παρακάτω:

“Μια εύκολη απολογία, που χρησιμοποιούν κατά κόρον οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών για να διασκεδάσουν την παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, είναι η ανεξέλεγκτη τροπή που θα μπορούσε να πάρει μια θερμή αντιπαράθεση με την Τουρκία. Υπονοώντας ότι τελικά μπορεί να χάσουμε πολύ περισσότερα από αυτά που επιχειρήσαμε να προστατέψουμε.

Από μόνη της αυτή η θεωρία των «λελογισμένων παραχωρήσεων», που βαφτίζεται αναίσχυντα «πολιτική υπευθυνότητα», υποκρύπτει τα στοιχεία του φόβου και της ηττοπάθειας…

Υπάρχει μια λεπτή κόκκινη γραμμή που χωρίζει την υπευθυνότητα από τη δειλία, τον ενδοτισμό και, τελικά, τη μειοδοσία … Αν η τουρκική καταπάτηση μας βρει με τα παντελόνια κατεβασμένα, ο ιστορικός του μέλλοντος πολύ φοβούμαι ότι θα αναρωτιέται πώς, έπειτα από τέτοια εθνική κατάπτωση, δεν προέκυψε ένα Γουδή. Είτε στην εκδοχή της «επανάστασης» είτε στην εκδοχή της «τιμωρίας»…”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Exit mobile version