Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένα κείμενο σε ιστολόγιο για τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο τον Δεκέμβριο του 2013

Ένα κείμενο σε ιστολόγιο για τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο τον Δεκέμβριο του 2013

Σας παραθέτουμε αυτούσιο ένα κείμενο (με την αυθεντική ορθογραφία του), που δημοσιεύθηκε για τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής όταν τον Δεκέμβριο του 2013 ήταν κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού:

“ΗΡΩΕΣ ΚΙ ΑΝΤΙ-ΗΡΩΕΣ: Ο θανων Νελσον Μαντελα φυλακιστηκε για τις ιδεες του. Οπως και ο κ. Μιχαλολιακος. Ο θανων Νελσον Μαντελα αντιμετωπισε δικαστικα πραξικοπηματα, κουκουλοφορους μαρτυρες, χαφιεδες, συκοφαντες, παρακολουθησεις, διωξεις, επειδη αγωνιζονταν για την ανεξαρτησια και την αξιοπρεπεια του λαου του.

Ακριβως οπως και ο κ. Μιχαλολιακος.

Ο Μαντελα λογιζεται [και σωστα] ηρωας για τη χωρα του.

Ο κ. Μιχαλολιακος ειναι ο αντι-ηρωας της γεννιας του.

Ο ανθρωπος που οι ιδεες του πρεπει να εξαφανιστουν, παση θυσια.

Η διαφορα μεταξυ του ηρωα και του αντι-ηρωα, ειναι οτι ο ηρωας εχει πλαϊ του την παγκοσμια “κοινη γνωμη”, που διαμορφωνεται απο τα μεσα μαζικης χειραγωγησης και τα κονσορτσιουμ των τραπεζων, των μεγαλοεργολαβων, των χρηματοπιστωτικων ομιλων και των μυστικων υπηρεσιων, που τα ελεγχουν.

Αντιθετως ο αντι-ηρωας ειναι καταδικασμενος να δωσει τον αγωνα του απομονωμενος, μεσα στη σιωπη και στο ψεμμα, που επιβαλλουν τα λυκορνια της διεθνους παραπληροφορησης.

Ο αντι-ηρωας συχνα, ειναι πιο ηρωϊκος απο τον ηρωα. Επειδη σηκωνει μοναχος τον σταυρο του…”

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ποιος το έγραψε, δεν έχει σημασία… Ο ίδιος ο οποίος τότε έγραψε περί συκοφαντών και περί ψευδών, σήμερα συκοφαντεί με επιμονή τον Συναγωνιστή Μιχαλολιάκο. Όμως, τα γραπτά μένουν…

Exit mobile version