Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μητσοτάκης: “Όχι σε λογική κανονιοφόρων”! Και πως θα αντιμετωπίσει την Τουρκία; Με λουλούδια;

Μητσοτάκης: “Όχι σε λογική κανονιοφόρων”! Και πως θα αντιμετωπίσει την Τουρκία; Με λουλούδια;

Η Χρυσή Αυγή πιστεύει ότι η Τουρκία μόνο μία γλώσσα καταλαβαίνει… Τραγικός και εθνικά επικίνδυνος ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο πλαίσιο του Φόρουμ των Δελφών, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που τον έστειλαν στην Βουλή και πολλοί πατριώτες, για να σωθεί η Μακεδονία και να φύγει η αριστερά, έστειλε την απάντηση στην Τουρκία για τις συνεχείς προκλήσεις της και την δεδομένη πρόθεσή της να παραβιάσει την εθνική μας κυριαρχία. Και το μήνυμά του ήταν ότι “η λογική των κανονιοφόρων ανήκει σε άλλη εποχή και δεν μπορεί αυτή να αποτελέσει ένα όπλο για σχέσεις καλής γειτονίας”!

Δεν ξέρουμε σε ποιον κόσμο ζει, αφού την ίδια ώρα που πόλεμοι μαίνονται σε ολόκληρο τον κόσμο και οι ΗΠΑ επικρατούν ακριβώς με αυτή την λογική, την λογική των κανονιοφόρων, ο Μητσοτάκης πιστεύει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει την τουρκική επιθετικότητα με ευχολόγια και με την εθνικά επικίνδυνη προσφυγή στην Χάγη, που μπορεί και να δικαιώσει την Τουρκία εις βάρος των Εθνικών μας δικαίων. Είναι γνωστό ότι το δίκαιο του ισχυρού επικρατεί σήμερα στον κόσμο και τίποτε άλλο.

Είπε και κάτι άλλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για γέλια και για κλάματα, είπε ότι “το πρόβλημα της Ελλάδας με την Τουρκία είναι πρόβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία”… Την Ευρωπαϊκή Ένωση την ρώτησε; Γιατί όποτε θέτουμε θέμα των τουρκικών προκλήσεων, αυτή παραμένει αδιάφορη.

Η μόνη λύση για την πατρίδα μας είναι πανίσχυρες Ένοπλες Δυνάμεις, οπλικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας ακόμη και από την Ρωσία και βεβαίως αύξηση της στρατιωτικής θητείας.

Exit mobile version