Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συντηρούν το κλίμα φόβου με τον κορωνοϊό και απειλούν με καραντίνα εν μέσω θέρους

Συντηρούν το κλίμα φόβου με τον κορωνοϊό και απειλούν με καραντίνα εν μέσω θέρους

Ενώ τα κρούσματα του κορωνοϊκού εν μέσω θέρους είναι στατιστικά ανύπαρκτα, η κυβέρνηση συντηρεί το κλίμα φόβου και ανασφάλειας για πολιτικούς σκοπούς.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα του διδύμου Τσιόδρα – Χαρδαλιά από την σημερινή τους επίσκεψη στην Ξάνθη, όπου σημειώθηκαν κάποια κρούσματα. Ενώ όλο το τελευταίο διάστημα έχουν εμφανιστεί παντού ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, επέλεξαν να τις φορέσουν δημόσια, μπροστά στις κάμερες κατά την διάρκεια της συνεντεύξεως τύπου.

Το κλίμα συντηρούν με… προειδοποιητικά δημοσιεύματα τα συστημικά ΜΜΕ, τα οποία με πλάγιο τρόπο απειλούν τους πολίτες ότι το καθεστώς της καραντίνας μπορεί να επιβληθεί ξανά από μέρα σε μέρα!

Ποιον άλλον εξυπηρετεί όλη αυτή η παράνοια εκτός από την ίδια την κυβέρνηση;  Πάντως αν πιστεύουν ότι οι Έλληνες θα υποστούν για δεύτερη φορά, τον αναγκαστικό εγκλεισμό τους και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι, είναι πολύ γελασμένοι!

Στο ζήτημα αναφέρθηκε και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Νικόλαος Μιχαλολιάκος, με ένα σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

Νικόλαος Μιχαλολιάκος@michaloliakosn

Γέμισε πάλι η Ελλάδα “μασκοφόρους”. Η προπαγάνδα του θανάτου συνεχίζεται! Η Παγκοσμιοποίηση θέλει τους Λαούς άβουλους και τρομοκρατημένους και το καλύτερο μέσο γι’ αυτό είναι ο ΦΟΒΟΣ! Ο κορωνοϊός είναι η αφορμή και όχι η αιτία. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ!

Exit mobile version