Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρομάζει τους Έλληνες ο εφιάλτης της ανεργίας

Τρομάζει τους Έλληνες ο εφιάλτης της ανεργίας

Η πολιτική των μνημονίων συνεχίζεται ακόμη σκληρότερη…

Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες κυρίως νέοι στην ηλικία, απειλούνται άμεσα από την ανεργία που αναμένεται να καλπάσει. Στα χρόνια του μνημονίου έφυγαν σχεδόν πεντακόσιες χιλιάδες Ελληνόπουλα για το εξωτερικό. Όχι μόνον δεν πρόκειται να επιστρέψουν και το κράτος δεν κάνει τίποτε για αυτό, αλλά αναμένεται να φύγουν και άλλοι, όσοι μπορέσουν, γιατί πλέον οι δρόμοι που υπήρχαν στο παρελθόν έχουν οι περισσότεροι κλείσει.

Τους τελευταίους μήνες, μάλιστα, με αφορμή και όχι αιτία τον κορωνοϊό, η εθνική οικονομία βαδίζει προς μία ολοκληρωτική καταστροφή. Τα άδεια μαγαζιά πληθαίνουν αντί να μειώνονται, ενώ οργιάζει η κερδοσκοπία εις βάρος του λαού.

Μεγάλη η αγωνία των Ελλήνων για την ανεργία σύμφωνα με πρόσφατη πολιτική έρευνα.  Το 49% των ερωτηθέντων υποστηρίζει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα είναι η ανεργία, ενώ το 13% λέει ότι είναι η πανδημία, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση. Επίσης, το 12% ισχυρίζεται ότι είναι το μεταναστευτικό το μεγαλύτερο πρόβλημα, το 11% οι σχέσεις με την Τουρκία, το 5% η υψηλή φορολογία και ένα άλλο 5% η απουσία επενδύσεων, το 2% η υγεία, το 2% η παιδεία και το 1% είπε «άλλο».

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει να σταθεί στο πλευρό του λαού με συνέπεια όπως έπραξε όλα τα χρόνια του μνημονίου ευρισκόμενη στην απέναντι πλευρά από τον αντεθνικό καπιταλισμό, που κτυπά και Πατρίδα και Λαό! 

Exit mobile version