Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ευρώπη παραδέχεται ότι μας κατέστρεψε με τα Μνημόνια

Η Ευρώπη παραδέχεται ότι μας κατέστρεψε με τα Μνημόνια

Επιτέλους οι Έλληνες να ξυπνήσουν! Τίποτε καλό δεν έρχεται από την Ευρώπη των τοκογλύφων

Ο ίδιος ο Αλμούνια με πρόσφατη μελέτη του παραδέχεται ότι έγιναν λάθη στα περίφημα “προγράμματα διάσωσης” της Ελλάδος, όπως τα ονόμασαν, που ήταν στην πραγματικότητα προγράμματα καταστροφής! Τον απολογισμό των μνημονίων αλλά και τις συστάσεις για να διασφαλισθεί η ανάπτυξη παραθέτει ο ESM μέσα από δύο εκθέσεις που εγκρίθηκαν κατά την σύνοδό του, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης πριν από το Eurogroup. Σε ειδική έκθεση που υπογράφει ο πρώην Επίτροπος Χοακίν Αλμούνια αξιολογεί τα μνημόνια και επισημαίνει τα λάθη που έγιναν.

Η Ελλάδα και οι πολίτες της υπέφεραν τις συνέπειες 8 χρόνων οικονομικής προσαρμογής επισημαίνεται. Τα ευρήματα αυτής της αξιολόγησης μπορούν να βοηθήσουν να βελτιωθεί η λήψη αποφάσεων σε μελλοντικά προγράμματα. Στα προγράμματα βοήθησαν να επιτευχθεί ο στόχος της διατήρησης της ακεραιότητας της ευρωζώνης, όμως δόθηκε ανεπαρκής προσοχή στις υποκείμενες κοινωνικές ανάγκες του ελληνικού πληθυσμού.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ παραδέχονται ότι η Ελλάδα ήταν ένα “πειραματόζωο” και ότι θα διδαχθούν από την καταστροφή της. Μόνος δρόμος για τους Έλληνες πατριώτες, ο δρόμος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η σύγκρουση με την Ευρώπη του Βορρά, του σκληρού ευρώ και της Μέρκελ.

ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΡΑ! 

Exit mobile version